ΣΠΑΡΤΗ. Ούτε στην Καλλιθέα κατόρθωσε η ΑΕ Σπάρτη να δει το... χρώμα των τριών βαθμών της νίκης, μένοντας για τέταρτη σερί αγωνιστική χωρίς τρίποντο, έσωσε όμως την παρτίδα, παίρνοντας το βαθμό της ισοπαλίας, αν και η συνολική απόδοσή της την αδικεί. Στο 2-2, τελικώς, οι δύο ομάδες...

Το πρώτο ημίχρονο εξελίχθηκε με τις δύο ομάδες να προσφέρουν... γκολ και θέαμα, πετυχαίονοντας τρία γκολ και με την Καλλιθέα να είναι αυτή που άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό όταν μετά από σέντρα του Τσίπρα από δεξιά, ο Σμυρλής έκανε το σουτ, είδε τον Μελισσά να διώχνει ασταθώς τη μπάλα και με διπλή προσπάθεια κατόρθωσε να τη σπρώξει στα δίχτυα της Σπάρτης.

Οι Λάκωνες, όμως, αντέδρασαν σχεδόν άμεσα και στο 18 έφτασαν στην ισοφάριση με γκολ του Αναστασάκου με ξερό σουτ μετά από σέντρα του Παπαχρήστου.

Μάλιστα, η Σπάρτη έχασε κλασσική ευκαιρία για το 1-2 στο 27ο λεπτό, όταν ο Αρσενίεβιτς νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Σταυριανό, για να μιλήσει στη συνέχεια ο... νόμος του ποδοσφαίρου και να περάσει μπροστα στο σκορ η Καλλιθέα και μάλιστα στο πρώτο λεπτό καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, όταν μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Μπέλης, ο Γκίνης βρέθηκε ξεμαρκάριστος και με κεφαλιά έγραψε το 2-1.

Με την έναρξη του β' ημιχρόνου η Σπάρτη ενισχύθηκε με Μπουντόπουλο και Κατσίνη, με τον τεχνικό της να κάνει δύο γρήγορες αλλαγές και την ομάδα να πιέζει για την ισοφάριση, χάνοντας τη μια ευκαιρία μετά την άλλη. Στο 53ο εξαιρετική επέμβαση του γκολκίπρ της Καλλιθέας σε συρτό σουτ του Ηλιόπουλου για τους Λάκωνες, που είδαν τελικά την υπεροχή τους να καρποφορεί στο 64', όταν μετά από σέντρα του Σιώπη, ο Ηλιόπουλος αυτή τη φορά δεν λάθεψε και με δυνατό βολέ έγραψε το 2-2.

Καλή στιγμή για την Καλλιθέα, στο 73ο λεπτό όταν σε τους του Τσίπρα ο Μελισσάς κατόρθωσε με δυσκολία να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του, κρατώντας το 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Σταυριανός, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Πάτας, Συριόπουλος, Γκίνη, Κατσικογιάννης (72' Μάκο), Μπέλης (90+ Τσώνης), Σταματάκος, Σμυρλής (61' Γουόρντεν), Τσίπρας.

ΣΠΑΡΤΗ: Μελισσάς, Γιαννίτσης, Παπαχρήστος, Σιώπης, Γκαλίτσιος, Αναστασόπουλος, Μπανούσης, Κατσίκης (46' Ηλιόπουλος), Αρσενίεβιτς (62' Λώττας), Οικονομόπουλος (46' Μπουντόπουλος), Αναστασάκος.

Πηγή: dokari.gr