Αυτό το χειμώνα κάντε την κατάλληλη επιλογή. Ελάτε στο Artistic Hair Salon και δώστε ένταση, λάμψη και διάρκεια στο χρώμα των μαλλιών σας.

ΣΠΑΡΤΗ. Το Χειμώνα 2017 η μόδα στα μαλλιά επιβάλλει ένταση, λάμψη και διάρκεια! Χρώματα από το απόλυτο λευκό έως το espresso έρχονται να αλλάξουν τον τρόπο που βλέπετε τον εαυτό σας αναδεικνύοντας τη δική σας μοναδική προσωπικότητα!

Αυτό το χειμώνα τολμήστε μια αλλαγή με τις βαφές Cromatics της Redken χωρίς αμμωνία, που προστατεύουν και περιποιούνται τα μαλλιά! Ο καμβάς μεγάλος, από το απόλυτο λευκό, το πλατινέ, το ζεστό της άμμου και τις ζεστές αποχρώσεις της καραμέλας έως το γλυκό καστανό, το σκούρο «espresso» και τα παστέλ χρώματα… Το μόνο που χρειάζεται είναι η κατάλληλη επιλογή!

Επισκεφθείτε το πιστοποιημένο κομμωτήριο της Redken στη Σπάρτη, Artistic Hair Salon by Pery & George και εμπιστευτείτε τους ειδικούς… Μεταμορφωθείτε και αναδείξτε ό, τι πιο όμορφο κρύβετε μέσα σας! Επιλέξτε τις τεχνικές Hair Strobing και Sombre για ένα ακόμη πιο προσωποποιημένο αποτέλεσμα…


Artistic Hair Salon by Pery & George
Πιστοποιημένο κομμωτήριο Redken
Συμβουλευτική Υπηρεσία Ομορφιάς
Κλεομβρότου 15, Σπάρτη
Τηλ. 27310 24774
Artistichairsparta@yahoo.gr
Artistic Hair Salon by Pery & George
https://www.facebook.com/Artistic-Hair-Salon-by-Pery-George-230984353757913/