Ο Σύλλογος Βαχιωτών Λακωνίας τη Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 πραγματοποίησε με επιτυχία την ετήσια κοπή πίτας στο Βαχό μετά την καθιερωμένη Κυριακάτικη Λειτουργία.

ΜΑΝΗ. To ΔΣ του Συλλόγου ευχαριστεί δημόσια με επιστολή του όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και το χωριό:
«Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τους συγχωριανούς και φίλους μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους και στήριξαν το Σύλλογο μας για άλλη μια φορά!
Ευχαριστούμε θερμά μέσα από την καρδιά μας τον Πρωτοσύγκελο μας Πaτέρα Συμεών που σε κάθε μας κάλεσμα είναι κοντά μας όπως και αυτή τη φορά που μας τίμησε με την παρουσία του..
Ευχαριστούμε θερμά τον Πατήρ Ευάγγελο Γκούμα και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο για την πολύτιμη βοήθεια τους και την άψογη συνεργασία μας!!!
Μας τίμησαν και πάντα μας τιμούν και μας στηρίζουν με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε από καρδιάς οι κάτωθι :
- Ο κύριος Μπουκουβάλας Ιωάννης Περιφερειακός Σύμβουλος για το νομό Λακωνίας
- Ο κύριος Χριστοδουλάκος Αποστόλης Αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Μάνης
- Ο κύριος Κουμεντάκος Αντώνιος Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Ρ
- Ο κύριος Δημακόγιαννης Γεώργιος Υποψήφιος Βουλευτής ,Εκδότης και ιδιοκτήτης του βιβλιοπωλείου-Εκδοτικού Οίκου Αδούλωτη Μάνη-Λακωνία Οδός.
- Η κυρία Πατριανάκου Φεβρωνία, πρώην Βουλευτής Νομού Λακωνίας

Θερμούς χαιρετισμούς και ευχές μας έστειλε ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης καθώς και ο Αντιδήμαρχος Εξαρχάκος Γεώργιος ,καθώς λόγω αναλυμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να παραστούν κοντά μας.

Ευχές για καλή χρονιά μας έστειλαν και οι πρόεδροι των Συλλόγων
- Μπαζάκος Σταύρος Πρόεδρος της Ένωσης Απανταχού Μανιατών «Η Μάνη»
- Πατρικοβασιλάκου –Αρβανίτη Μαρία Πρόεδρος του Συλλόγου Αρεοπολιτών «Πετρόμπεης Μαυρομιχάλης»
- Τσόντος Θεόδωρος ,Πρόεδρος της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά.

Ευχαριστούμε θερμά και τον Πρόεδρο του χωριού μας κύριο Θεοδωράκο Κυριάκο που λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων δε μπόρεσε αυτή τη φορά να είναι μαζί μας αλλά μας στέλνει τις ευχές του και τους χαιρετισμούς του.
To φλουρί κέρδισε η κυρία Πατριανάκου Φεβρωνία(ΝΟ:46 ) η οποία το πρόσφερε για να ξανακληρωθεί και το κέρδισε η συγχωριανή μας κυρία Σπυριδούλα Σαμπατάκου. Το δώρο ήταν μια εικόνα προσφορά του Προέδρου του Συλλόγου μας κύριου Διακουμάκου Στέλιου.

Τη βασιλόπιτα μας την έφτιαξε το κατάστημα «Ήταν καιρός» του Γκλεζάκου Ιωάννη στο Πύργο Διρού.
Για τη λήψη φωτογραφιών ευχαριστούμε την Διακουμάκου Κατερίνα.

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά μέσα απ’ την καρδιά μας που μας στηρίζετε και μας παροτρύνετε και με τη στήριξη και τη παρουσίας σας μας δίνετε κίνητρα και ενέργεια να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο που έχουμε αναλάβει.»