Μεγάλη νίκη επί των Αργοναυτών Νέας Κίου

ΣΠΑΡΤΗ. Οι Καρυάτιδες Σπάρτης την περασμένη Κυριακή 22 Ιανουαρίου επικράτησαν 6 – 0 των Αργοναυτών Νέας Κίου!

Στο 6ο λεπτό άνοιξε το σκορ η Λαμπράκη από κάθετη πάσα της Βλαχάκη. Στη συνεχεία η Μαυροειδή πετυχαίνει γκολ από πέναλτι που κέρδισε η ίδια. Αμέσως μετά η Γομάτου εκτέλεσε 3ο γκολ από πέναλτι με χέρι φάουλ που κερδήθηκε. Έπειτα στο 44' η Λαμπράκη σημειώνει γκολ μέσα στη περιοχή με ατομική προσπάθεια και λήγει το ημίχρονο 4-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα έριξε τους τόνους και επικεντρώθηκε στο passing game. Παρόλα αυτά η 13χρονη Κοντογόνη σουτάρει έξω από τη περιοχή και κερδίζοντας την απόκρουση από το τέρμα η Λαμπράκη σημειώνει το 5ο γκολ και το προσωπικό της χατ τρικ. Πριν το σφύριγμα της λήξης σέντρα από την Λαμπράκη κερδίζει η Κοντογόνη και βγάζει πάσα στη Πετρούλια από δεξιά σημειώνοντας και το τελικό 6-0.

Η σύνθεση της ομάδας:
Δημητρακοπούλου Δέσποινα,
Αντωνίου Πέννυ
Έφη Παρασκευοπούλου
Εβελίνα Νικολακάκου
Ελένη Γομάτου
Φωτεινή Ανδρόνικου
Ντορίττα Μαυροειδή
Αργυρώ Βλαχάκη
Κοντογόνη Βασιλική
Λαμπράκη Ιωάννα
Γεωργία Παπαγιάννη

Αλλαγές:
Πετρούλια Αργυρώ στην θέση της Παπαγιάννη Γεωργία
Μαρίσσα Κοζάκη στην θέση της Βλαχάκη Αργυρώ
Αλεξία Κουτσοβασίλη στην θέση της Ντορίττα Μαυροειδή

Πρώτες στη βαθμολογία του Ομίλου
Μετά τους αγώνες του Σαββατοκύριακου πάντως, τα αποτελέσματα του 6ου Ομίλου της Γ Εθνικής Γυναικών εξακολουθούν να δίνουν προβάδισμα στις Καρυάτιδες:

ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΣΠΑΡΤΗΣ (ΓΥΝ.) 9
ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ (ΓΥΝ.) 9
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΡΓΟΥΣ (ΓΥΝ.) 6
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ (ΓΥΝ.) 3
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ (ΓΥΝ.) 0

Επόμενος στόχος
Επόμενος στόχος για τις Καρυάτιδες δεν μπορεί παρά να είναι η νίκη στον εξ αναβολής αγώνα με τον Ολυμπιακό Άργους που αναμένεται να πραγματοποιηθεί για την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στις 15.00 στο Γήπεδο Κουτσοποδίου Άργους.