«Οι οιμωγές και η αλήθεια»

ΤΡΙΠΟΛΗ. «Δεν μας ξάφνιασε η αήθης επίθεση της Περιφερειακής Αρχής δια στόματος της κ. Νικολάκου στο ζήτημα της δήθεν επαναλειτουργίας των Δημοσίων ΚΤΕΟ της Περιφέρειας Πελοποννήσου , για τις θέσεις της παράταξης μας!» Αυτό αναφέρει η Δημοκρατική Πελοποννησιακή Συνεργασία, παράταξη του περιφερειακού Συμβουλίου σχετικά με όσα ισχυρίζεται η αντιπεριφερειάρχης Νικολάκου για το άνοιγμα των Δημόσιων ΚΤΕΟ.

«Θέλει «ικανότητες» να μπορείς να μετατρέπεις την πραγματικότητα σε φάρσα! Μόνον που τα πρακτικά του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας για τις προθέσεις της Περιφέρειας ! Η εισήγηση του κ. Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για το τι μέλλει γενέσθαι με τα Δημόσια ΚΤΕΟ !» αναφέρεται στην απάντηση όπως και τα εξής:

«Αξιοποίηση των κτιριακών εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού τους με επινοικίαση σε ιδιώτες ! Αυτή είναι η απόφαση της πλειοψηφίας !!!
Επειδή ως διχασμένες προσωπικότητες αδυνατούν να κατανοήσουν την αλήθεια και να αποδεχθούν τις συνέπιες των πεπραγμένων τους, σήμερα ομνύουν εκ των υστέρων στο όνομα της πλάνης τους και αυτοδιαψεύδονται!
Δεν συμβαίνει βέβαια για πρώτη φορά αυτό, έτσι και αλλιώς ζουν σε παράλληλο σύμπαν! Μας συνήθησαν καιρό τώρα στους επικοινωνιακούς ακροβατισμούς !
Επιρρεπείς στην εύκολη διολίσθηση από την πραγματικότητα και στους επίπλαστους κόσμους!
Άλλα να σκέπτονται , άλλα να κάνουν και άλλα να εννοούν!
Όταν τα κλειστά 4 ΚΤΕΟ της Πελοποννήσου που έκλεισαν επί των ημερών σας τα ξαναλειτουργήσετε με Δημόσιο χαρακτήρα , τότε θα μπορούμε να ξαναμιλήσουμε για την αποτελεσματικότητα των έργων σας! Μέχρι τότε τα «θα» θα παραπέμπουν στον «παραμυθά» !!!
Οι οιμωγές της Περιφερειακής Αρχής για δήθεν διαστρέβλωση των θέσεων τους δεν πείθουν , όπως δεν πείθουν και οι θεωρίες συνομωσίας που επικαλούνται !
Συνιστούμε αυτοσυγκράτηση !!!!»