Ο Ηλίας Περγαντής είναι ο νέος πρόεδρος της ΛΕΦΩΣ που αναλαμβάνει μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν στις 23/1. Παραλαμβάνει την προεδρία μετά από μια επιτυχημένη και αξιοπρόσεκτη πορεία του Γιάννη Γκλέκα.

ΣΠΑΡΤΗ. Την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017 η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης πραγματοποίησε την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της, στα γραφεία της στην οδό Κλεομβρότου 50.

Βασικά θέματα της Συνέλευσης ήταν ο οικονομικός απολογισμός και η παρουσίαση των δράσεων του έτους 2016 από το απερχόμενο Δ.Σ., ενώ πραγματοποιήθηκε οικονομικός προϋπολογισμός και προγραμματισμός δράσεων για το 2017.

Στη συνέχεια ακολούθησαν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής από τις οποίες προέκυψε νέο ανανεωμένο σχήμα διοίκησης, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Διοικητικό Συμβούλιο
Πρόεδρος Περγαντής Ηλίας
Αντιπρόεδρος Σταθάκης Ευστάθιος
Γραμματέας Καρύγιαννη Παναγιώτα
Ταμίας Ξύδης Ιωάννης
Έφορος Παπαδάκου Κυριακή

Εξελεγκτική Επιτροπή
Πρόεδρος Παπαδάκου Χάιδω
Μέλος: Καββούρη Μαρία
Μέλος: Μπεκιάρης Δημήτριος

Διανύοντας πλέον τον 15ο χρόνο λειτουργίας της, πρόθεση της νέας διοίκησης είναι η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης να συνεχίσει ακόμα πιο δημιουργικά την ενεργή της παρουσία στην πολιτιστική και κοινωνική ζωή του τόπου, με επίκεντρο την τέχνη της φωτογραφίας και φυσικά προς όφελος της ευρύτερης τοπικής κοινωνίας.