Γενική πρόγνωση καιρού για Παρασκευή 27/1
Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017 έως και τις πρωινές ώρες αναμένονται νεφώσεις με ασθενείς χιονοπτώσεις τοπικού χαρακτήρα στην Ανατολική Πελοπόννησο, φαινόμενα που πολύ γρήγορα θα σταματήσουν. Από το μεσημέρι ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα με ηλιοφάνεια. Παγετός θα εκδηλωθεί τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία στη Νότια Ελλάδα από 2 έως 10. Οι άνεμοι νότιο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ και τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ, με σταδιακή μικρή εξασθένηση, ενώ στα νοτιοανατολικά πελάγη θα επικρατήσουν βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεων 8 με 9 μποφόρ.

Στη Σπάρτη το πρωί της Παρασκευής πιθανότητα ασθενούς βροχής. Η θερμοκρασία στους 4 βαθμούς κελσίου (αίσθηση 1 βαθμός), άνεμοι βόρειοι, βορειοανατολικοί 2-3 μποφόρ. Το μεσημέρι της Παρασκευής καθαρός ουρανός και θερμοκρασία στου 8 βαθμούς κελσίου. Χαμηλές θερμοκρασίες αναμένονται το Σάββατο το πρωί και το βράδυ, γύρω στους 2 βαθμούς κελσίου.

Στους Μολάους το ξημέρωμα της Παρασκευής θα έχει χιονόνερο και 3 βαθμούς κελσίου (αίσθηση 0) και το μεσημέρι λίγα σύννεφα και 6 βαθμούς κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοανατολικοί 3 μποφόρ. Το Σάββατο το πρωί και το βράδυ η θερμοκρασία θα πέσει στους 2 βαθμούς κελσίου.

Στο Γύθειο το ξημέρωμα της Παρασκευής θα χιονίσει και η θερμοκρασία θα είναι 2 βαθμοί κελσίου (αίσθηση -2). Το μεσημέρι καθαρός ουρανός και 6 βαθμοί κελσίου με ανέμους βορειοανατολικούς 3 μποφόρ. Το Σάββατο, το πρωί και το βράδυ η θερμοκρασία θα πέσει στου 0 βαθμούς.

Στη Νεάπολη την Παρασκευή οι άνεμοι θα πνέουν έως και 5 μποφόρ βορειοανατολικοί αλλά από το Σάββατο θα εξασθενήσουν σε 3 μποφόρ.

Ο χάρτης αφορά την Παρασκευή ώρα 2:00