Χθες Παρασκευή 27 Ιανουαρίου το βράδυ έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή ο Βασίλης Τζανετάκης, γνωστός και ως «Bull» στην πόλη της Σπάρτης, ιδιοκτήτης της καφετέριας Enigma. Πληροφορίες για την κηδεία του δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Κηδείες
Κωνσταντίνος Α. Λεβεντάκης

Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Καρυών στις 14.00 τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία του 87χρονου Κωνσταντίνου Α. Λεβεντάκη. Στην κηδεία καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Νίκη, τα παιδιά του Σοφία-Παναγιώτης Νικολόπουλος, Αντώνης-Γιώτα Λεβεντάκη και Ιωάννα-Κωνσταντίνος Κουλούρης, τα εγγόνια του Δημήτρης, Κωνσταντίνος, Νίκη, Μάριος και Κωνσταντίνος, η αδελφή του Βαρβάρα Λεβεντάκη, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Ελένη Χηρ. Μανωλάκου
Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στις 15.00 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Παρορίου τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία της 89χρονης Ελένης χηρ. Μανωλάκου. Στην κηδεία καλούν για συμπροσευχή τα αδέλφια της τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Πίτσα Ρογκάκου
Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νίκωνος Σπάρτης στις 15.00 τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία της 90χρονης Πίτσας Ρογκάκου. Στην κηδεία καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Δημήτριος-Παναγιώτα και Χαρίκλεια-Κρεγκ, τα εγγόνια της, τα αδέλφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Δημήτριος Α. Παπαδόπουλος
Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Σπάρτης στις 11.30 τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία του 82χρονου Δημητρίου Α. Ππαδόπουλου. Η ταφή του θα γίνει στο Β Νεκροταφείο Σπάρτης. Στην κηδεία καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Νίκη, η κόρη του Χριστίνα, τα αδέλφια του Ερατώ, Αικατερίνη-Λάμπρος, Ειρήνη, Μαρία, Βάσω-Παναγιώτης, Δημήτρης-Ματούλα και Χριστίνα, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Μνημόσυνα
Φωτεινή Μπουζουράνη Παυλοπούλου

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στη Ριβιώτισσα τελείται το τρίχρονο μνημόσυνο της Φωτεινής Μπουζουράνη Παυλοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Θεόφιλος, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Ηλίας Αθ. Αντωνίου
Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στη Δάφνη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ηλία Αθ. Αντωνίου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ελένη, τα παιδιά του Σοφία-Μιχαήλ, Δημήτριος-Αναστασία, Σωτηρία-Παναγιώτης και Αθανασία-Σταύρος, τα εγγόνια του, τα δισέγγονά του, τα αδέλφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Μαρίκα Αναγνωστοπούλου
Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στη Βορδόνια τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Μαρίκας Αναγνωστοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Κωνσταντίνος- Αντωνίας Αναγνωστοπούλου, η εγγονή της Μαρία-Ανθή Αναγνωστοπούλου, τα αδέλφια της Ειρήνη-Παναγιώτης Τσαρουχάς και Κυριακούλα Αναγνωστοπούλου, τα ανίψια της Χριστίνα-Ευάγγελος Τσαρουχάς και οι λοιποί συγγενείς της.