ΞΗΡΟΚΑΜΠΙ. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η προσπάθειά μας αναγνωρίστηκε από τους εκλεκτούς επισκέπτες μας. Στόχος μας μόνιμος και διαχρονικός η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών μας ώστε η διαμονή στο Faris Hotel να είναι μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία. Eυχαριστούμε όσους μας τίμησαν με τα εγκωμιαστικά και απίστευτα ενθαρρυντικά τους σχόλια!!».

Αυτό είναι το ευχαριστήριο μήνυμα του Ξενοδοχείου Φάρις στην άριστη βαθμολογία που του αποδόθηκε από το Booking.com. Συγκεκριμένα, η δημοφιλής και καθιερωμένη πια τουριστική ιστοσελίδα κάλεσε τους επισκέπτες της να κρίνουν την εμπειρία τους και να βαθμολογήσουν τους προορισμούς που επισκέφθηκαν. Σε αυτήν την «ψηφοφορία» λοιπόν που εντάσσεται στο πλαίσιο των «Guest Review Awards 2016», το Ξενοδοχείο Φάρις έλαβε βαθμολογία 9,7 στα 10.

Τα σχόλια του κοινού
Τα σχόλια που είναι αναρτημένα εδώ κάνουν αναφορά στο πανέμορφο τοπίο, την άψογη φιλοξενία, το νόστιμο φαγητό αλλά και το υπέροχο ξενοδοχείο ενώ πιστώνουν στα αρνητικά ό, τι σχετίζεται με το οδικό δίκτυο.

Λίγα λόγια για το Φάρις
Στην αγκαλιά του κεντρικού ανατολικού Ταϋγέτου, στη θέση Αη-Λιας Γόλας του Δήμου Φάριδος, σε μια περιοχή χαρακτηρισμένη ως Ιδιαιτέρου Φυσικού Κάλλους και σε υψόμετρο 1000 μ., 29 χλμ από την πόλη της Σπάρτης, βρίσκεται ο ξενώνας FARIS ενταγμένος στο αγροτουριστικό συγκρότημα της οικογένειας Κοκκορού.

Το όνομα του το πήρε από την ομώνυμη αχαϊκή πόλη Φάριδα (φάρις = αροτριούμενη γη, η γη που σπείρεται, η εύφορη γη), η οποία ήκμασε στην περιοχή, πριν από την Δωρική Σπάρτη.

Χτισμένος στο ψηλότερο σημείο ενός αγροκτήματος 108 στρεμμάτων, κατάφυτου με καρυδιές και καστανιές, ο Ξενώνας προσφέρει πανοραμική θέα του Ταϋγέτου και του κάμπου της Λακεδαίμονος.

Ο Ξενώνας λειτουργεί βάσει προδιαγραφών του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού. Είναι οικογενειακή επιχείρηση.
Σε απόσταση 11 χλμ. από τη Σπάρτη με κατεύθυνση προς Γύθειο, ο επισκέπτης στρίβει δεξιά προς Ξηροκάμπι.

Περνάει από τη κεντρική πλατεία του χωριού και παίρνει την κατεύθυνση προς Γοράνους (11 χλμ.). 100 μέτρα πριν την πλατεία των Γοράνων ακολουθεί τη σήμανση προς Ιερά Μονή Γόλας/Καταφύγιο. Στα 4 χλμ. βρίσκεται ο Ξενώνας. Ο δρόμος είναι ασφαλτοστωμένος στο σύνολό του.

Αη-Λιας Γόλας – Δήμος Φάριδος – 23054 Λακωνία
Τηλ. 27310 75 447 – 6945 36 45 45
Fax: 27310 75 448
www.faris.gr
e-mail: info@faris.gr