«Η Ν.Δ. είναι έτοιμη να κυβερνήσει…» ανέφερε και στη Σπάρτη ο Τομεάρχης Εξωτερικών του κόμματος, βουλευτής Γιώργος Κουμουτσάκος.

ΣΠΑΡΤΗ. Ο Βουλευτής Β’ Αθηνών και Τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Κουμουτσάκος ήταν ο κεντρικός ομιλητής, στην εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΗΜ. ΤΟ Ν.Δ. Σπάρτης. Θέμα της ομιλίας του: «Μόνον μια επιλογή: η Πατρίδα μπροστά». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Sparta Inn, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, στις 18:30. Νωρίτερα, στις 17:00 ο κ. Κουμουτσάκος παραβρέθηκε σε εκδήλωση του Σωματείου ΑΜΕΑ Λακωνίας. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου (4 - 5 Φεβρουαρίου) ο Βουλευτής είχε σειρά επαφών με τοπικούς φορείς και ΜΜΕ.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Best tv και στο notoςpress.gr αναφέρθηκε στο κατά πόσο η Ν.Δ. πρέπει και είναι έτοιμη να κυβερνήσει.

«Η χώρα βρίσκεται σε άγνωστη πορεία, με τις εξελίξεις να είναι αβέβαιες. Όσο η σημερινή Κυβέρνηση παραμένει τόσο μεγαλώνει ο λογαριασμός για την χώρα. Με καθυστερήσεις και ιδεοληψίες οδηγηθήκαμε στο 3ο Μνημόνιο και στον περιβόητο «κόφτη». Λανθασμένες τακτικές επιτρέπουν στους δανειστές μας να είναι άτεκτοι. Είναι ώρα για πολιτική αλλαγή και στάση ευθύνης. Η διακυβέρνηση από την Ν.Δ. δεν θα είναι μια εύκολη υπόθεση… Θα βάλουμε τα χέρια μας βαθιά μέσα στις καυτές πατάτες… αλλά θα τα καταφέρουμε…»