Αξιολόγηση, Εμπιστοσύνη, Δημοκρατία. Το τρίπτυχο στη διαμόρφωση του Δημόσιου, του αγροτικού και του mediaκου τομέα, σύμφωνα με τον Γιώργο Κουμουτσάκο.

ΣΠΑΡΤΗ. Tις αρχές της Ν.Δ σε συγκεκριμένα θέματα υπενθύμισε ο Τομεάρχης Εξωτερικών και βουλευτής Αθηνών Γιώργος Κουμουτσάκος.
Σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο Best tv και στο notospress.gr απάντησε σε καίρια ερωτήματα όπως:

Η ΝΔ ως Κυβέρνηση θα παγώσει τις προσλήψεις στον Δημόσιο Τομέα;
Πως θα στηρίξει τον μικρομεσαίο αγρότη ώστε να συνεχίσει να παράγει πλούτο για την χώρα και τον ίδιο;
Θα ξεκαθαρίσει και πώς το τοπίο των ΜΜΕ με ΝΔ Κυβέρνηση;
Με ποια κριτήρια θα συγκροτηθούν τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ.;

Ο, λακωνικής καταγωγής, συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη κάνει λόγο για εξορθολογισμό στη Δημόσια διοίκηση τόσο στην οργάνωση όσο και στη δομή και την στελέχωσή της. Εκτιμά ότι η βοή από την διαμαρτυρία των αγροτών οφείλεται στον εμπαιγμό τους από την Κυβέρνηση και στην αβάσταχτη φορολογία τους. «Η Ν.Δ. θα αποκαταστήσει τη σχέση εμπιστοσύνης με την κοινωνία». Αναφορικά με το πλαίσιο λειτουργίας των ΜΜΕ θεωρεί ότι η απρόσκοπτη λειτουργία τους χωρίς χειραγώγηση και σε συνδυασμό με την αυτορύθμιση που συντελείται σε κάθε πτυχή της αγοράς διασφαλίζει την δημοκρατία και την ελευθεροτυπία.

Βασικές επισημάνσεις του που νοηματοδοτούν την πρόταση της Ν.Δ. είναι: Αξιολόγηση, σχέση εμπιστοσύνης με τον κόσμο, διασφάλιση των δημοκρατικών αρχών.

Δείτε την συνέντευξη του Γιώργου Κουμουτσάκου στον Ηλία Μπόνο