Τις δράσεις τους στο μέλλον και τις συμμετοχές του στο πρόσφατο παρελθόν θα αναδείξουν τα μέλη του Συλλόγου «Οι Σπαρτιάτες δρομείς» στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου στις 12 Φεβρουαρίου.

ΣΠΑΡΤΗ. Ο Σύλλογος «Οι Σπαρτιάτες Δρομείς» θα πραγματοποιήσει την ετήσια γενική συνέλευση των μελών του, την Κυριακή 12/02 και ώρα 18:00, στην αίθουσα του ΟΝΑ - οδό Δωριέων 13 (όπισθεν καταστήματος Κωτσόβολου).

Κατά την ετήσια γενική συνέλευση, θα γίνει οικονομικός απολογισμός και απολογισμός πεπραγμένων για το έτος 2016. Θα γίνει οικονομικός προϋπολογισμός καθώς και προγραμματισμός δράσεων για το τρέχον έτος και θα γίνει κοπή της πίτας για τη νέα χρονιά.

Μία ξεχωριστή στιγμή θα είναι όταν θα τιμηθούν τα μέλη του Συλλόγου τα οποία συμμετείχαν στον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας, καθώς επίσης και το μέλος του Συλλόγου που έλαβε μέρος στο Σπάρταθλον.

Στην γενική συνέλευση μπορούν να συμμετέχουν μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη.

Τα μέλη που δεν είναι ενήμερα μπορούν να πληρώσουν τις συνδρομές που οφείλουν πριν από την έναρξη της γενικής συνέλευσης και να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής σε αυτήν.