ΛΑΚΩΝΙΑ. Για άλλη μια φορά η οικογένεια της 39χρονης Πολυτίμης Τσιγκούνη από την Παντάνασσα του Δήμου Μονεμβασίας απευθύνει έκκληση για οικονομική στήριξη.

Ήταν 23 Μαρτίου 2015 όταν η Πολυτίμη υπέστη σοβαρή ενδοκρανιακή εγκεφαλική αιμορραγία και νοσηλεύτηκε για έναν περίπου χρόνου στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Με τη βοήθεια γνωστών, αγνώστων, φίλων και συγγενών μεταφέρθηκε τον Φεβρουάριο του 2016, πριν από έναν χρόνο, σε κέντρο αποκατάστασης.

Σήμερα η πορεί ατης υγείας της είναι καλύτερη, έχει άλλωστε ξεκινήσει θεραπεία στο κέντρο αποκατάστασης «Απολλώνειο» της Λάρισας. Η Πολυτίμη με σταθερά βήματα δείχνει να επικοινωνεί και να αναγνωρίζει τα αγαπημένα της πρόσωπα. Τα έξοδα ωστόσο είναι πάρα πολλά και η οικογένειά της δυσκολεύεται να ανταποκριθεί.

Στο σημείωμα-έκκληση της οικογένειάς της αναφέρεται χαρακτηριστικά:

"Η οικογένεια γνωρίζει τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουν όλοι, απευθύνει ωστόσο έκκληση βοήθειας ώστε να συνεχιστεί η προσπάθεια για την αποκατάσταση της υγείας της Πολυτίμης. Οποιοδήποτε ποσό θα μπορούσε να βοηθήσει. Η Πολυτίμη είναι 39 χρονών και μητέρα ενός 9χρονου αγοριού, που την έχει ανάγκη. Οι οικείοι της ευχαριστούν όλους εκ των προτέρων.

Όποιος μπορεί να βοηθήσει μπορεί να το κάνει στην τράπεζα Πειραιώς, στον αριθμό λογαριασμού IBAN:GR1301711430006143010100361 (Βασίλειος Τσιγκούνης και Πολυτίμη Τσιγκούνη)".