Κηδείες
Σταύρος Δ. Αποστολέας

Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στην Τρύπη εψάλλη η νεκρώσιμος ακολουθία του 58χρονου Σταύρου Δ. Αποστολέα.

Κωνσταντίνος Χ.Βουλούκος
Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Σπάρτη εψάλλη η νεκρώσιμος ακολουθία του 94χρονου Κωνσταντίνου Χ. Βουλούκου.

Μαρίνος Ματθαίος
Απεβίωσε ο εκ Βαρβίτσας ο γνωστός Καρδιολόγος Μαρίνος Ματθαίος σε ηλικία 73 ετών, διαπρεπής επιστήμονας. Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο στο Μυστρά, ιδιαίτερη πατρίδα της μητέρας του.

Μνημόσυνα
Γεωργία Κουκούτση

Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Γεωργίας Κουκούτση. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Σπύρος-Ειρήνη Κουκουτση, τα εγγόνια της Γεωργία, Κωνσταντίνα, Αντώνης και Κώστας, τα δισέγγονά της, τα αδέλφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Δημήτριος Λιναρδάκης
Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Κυρίου στον Όραχο Βορδώνιας τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημητρίου Λιναρδάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Θεόδωρος Λιναρδάκης και Ασπασία-Σπύρος Παπανικολάου, τα εγγόνια του Αλέξανδρος, Δημήτρης, Δημήτρης-Δάφνη, τα αδέλφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Αθανάσιος Κοντουλάκος
Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στον Άγιο Ιωάννη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Αθανασίου Κοντουλάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Χριστίνα, τα παιδιά του Νικόλαος-Δήμητρα Κοντουλάκου και τα εγγόνια του Χριστίνα και Ιωάννα.

Ελένη Κ. Παπαδοπούλου, Πρεσβυτέρα
Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Αγόριανη τελείται το ετήσιο αρχιερατικό μνημόσυνο της Πρεσβυτέρας Ελένης Κ. Παπαδοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Ιερέας Κωνσταντίνος, τα παιδιά της, τα αδέλφια της, τα εγγόνια της, τα δισέγγονά της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Δημήτρης Γ. Τρακας
Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημήτρη Γ. Τρακα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή οι γονείς του Γιώργος και Ελπίδα Τράκα, τα αδέλφια του Ουρανία και Σωτηρία-Γιάννης, τα ανίψια του Ειρήνη, Αθηνά και Γιώργος, οι λοιποί συγγενείς και οι φίλοι του.