Η εκπομπή Leaders είναι η μοναδική εκπομπή του Star Web Tv, η οποία ασχολείται με την έννοια της ηγεσίας και των στρατηγικών επιλογών σε όλο το φάσμα των πολιτικών, των κοινωνικών και των οικονομικών εξελίξεων.

Στην εκπομπή Leaders της Δευτέρας, 13.2.2017, ο αναπληρωτής καθηγητής γεωπολιτικής της σχολής Ευελπίδων, Κωνσταντίνος Γρίβας εφάρμοσε την ανά όπλο εξέταση του συσχετισμού δυνάμεων μεταξύ Ελλάδας Τουρκίας. Επίσης, επιχείρησε να ρίξει φως στις Ελληνικές αδυναμίες και να αποκαλύψει τα Ελληνικά επιχειρησιακά πλεονεκτήματα.

Η διακεκριμένη επιστήμονας Ζωή Κούρνια, ερευνήτρια στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών Ακαδημίας Αθηνών, υπέδειξε ένα ολοκληρωμένο πλάνο καριέρας και παρουσίασε την εφαρμογή Ingredio, την οποία δημιούργησε η ίδια προκειμένου να ενημερώνονται οι καταναλωτές για την επικινδυνότητα των συστατικών που περιέχονται σε κάθε προϊόν.

Στο κομμάτι της εκπομπής που είναι αφιερωμένο στις πιο επιτυχημένες γυναίκες του κόσμου, η δημοσιογράφος Τασούλα Παπανικολάου σκιαγράφησε το προφίλ της Mary Barra της γυναίκας που κρατάει τα ηνία της General Motors.

Στην παρουσίαση και την επιμέλεια της εκπομπής, ο αρχισυντάκτης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, Ηλίας Παπανικολάου.

Η ομάδα της εκπομπής αποτελείται από την αρχισυντάκτρια της εκπομπής Αναστασία Ιωαννίδη, τον υπεύθυνο της εκπομπής Νίκο Σκαρή, τον σκηνοθέτη Θανάση Νικολαϊδη και τον τεχνικό υπεύθυνο Βασίλη Παπαϊωάννου.

Επικοινωνία: leaders@star.gr, Facebook: Leaders

H διαδικτυακή εκπομπή προβάλλεται live κάθε Δευτέρα 21:00-22:00 μέσω του “Web TV – live