ΣΠΑΡΤΗ. Την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 18:00, στο γραφείο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Λακωνίας (Λυκούργου 61 – Σπάρτη) θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, όπου, και στα πλαίσια αυτής:

-Θα απονεμηθεί τιμητική διάκριση σε τέσσερις συναδέλφους που συνταξιοδοτήθηκαν κατά την προηγούμενη διετία και οι οποίοι -μαζί με άλλους- υπήρξαν πρωτεργάτες και αναγεννητές της Ομοσπονδίας μας, από το 1987 και στο εντεύθεν διάστημα.
Οι τέσσερις αυτοί συνταξιούχοι συνάδελφοι είναι ο Νικόλαος Δημητρόπουλος (πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε.Λ. & μέλος του Δ.Σ. της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.) και οι Παναγιώτης Ανούσος, Νικόλαος Ζαχαρόπουλος και Σαράντος Πλευρίτης (μέλη του Προεδρείου της Ο.Ε.Β.Ε.Λ. και πρόεδροι των κλαδικών Σωματείων τους). Άπαντες, πέραν του συνδικαλιστικού κινήματος, είχαν υπηρετήσει και τον επιμελητηριακό θεσμό, αφού υπήρξαν μέλη της Διοικητικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Λακωνίας.

-Επιπλέον, θα απονεμηθεί ιδιαίτερη τιμητική διάκριση στον Διονύσιο Κορφιάτη, πρώην πρόεδρο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.) κατά την περίοδο 1988 - 1997, καταγόμενο από τη Μεταμόρφωση Μολάων Λακωνίας, ο οποίος, το 1987 (έτος που κατείχε τη θέση του γ. γραμματέα της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε), συνέβαλε τα μέγιστα για την ανασύσταση της Ο.Ε.Β.Ε.Λ..

Στην εκδήλωση θα παραστεί και ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.) κ. Γεώργιος Καββαθάς.