Έτοιμος να λειτουργήσει ο Εθελοντικός Πυροσβεστικός Σταθμός Β Τάξης στην Πετρίνα
MANH. Με τα απαραίτητα και πιστοποιημένα Μέσα Ατομικής Προστασίας καλύπτει ο Δήμους Ανατολικής Μάνης τους Εθελοντές Πυροσβέστες του.

Συγκεκριμένα, προ ημερών παρέλαβε τον Ατομικό Προστατευτικό Εξοπλισμό για κάθε έναν Εθελοντή Πυροσβέστη του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Σταθμού Β Τάξης στην Πετρίνα, με αποτέλεσμα να έχει φτάσει στην τελική ευθεία η έναρξη λειτουργίας του 5ου στην Ελλάδα Εθελοντικού Πυροσβεστικού Σταθμού του Πυροσβεστικού Σώματος.

Με την απόκτηση χιτωνίου και παντελονιού στολής πυρκαγιάς, υποδημάτων αστικής και δασικής πυρκαγιάς, προστατευτικού διασωστικού κράνους, αναπνευστικής προσωπίδας με τα απαραίτητα φίλτρα, προστατευτικών γυαλιών οράσεως και επενδύτη πυρκαγιάς, οι Εθελοντές Πυροσβέστες είναι έτοιμοι να ενταχθούν και να συνδράμουν στο δύσκολο έργο της προστασίας της ζωής και της περιουσίας των συνανθρώπων τους.

Το Πυροσβεστικό Σώμα μπορεί - αυτούς τους καιρούς, τους δύσκολους- να αισθάνεται πληρέστερο μιας και 29 εκλεκτά ικανά και με γνώσεις μέλη της κοινωνίας της Μάνης είναι πλέον πλήρως εξοπλισμένα για να σταθούν στο πλευρό των Πυροσβεστών.

Οι διαχειριστές της σελίδας του facebook Εθελοντισμός «Η Δύναμη που οδηγεί στην επιτυχία» με ανάρτησή τους ευχαριστούν δημοσίως «τον Δήμαρχο Πέτρο Ανδρεάκο, τους υπεύθυνους Αντιδημάρχους και φυσικά το προσωπικό που με υπομονή, επιμονή και μεθοδικότητα ξεπέρασε τις δυσκολίες και έφτασε ατή την αποστολή στο αίσιο τέλος. Δεν μένει παρά να σταθούμε πλάι στους Εθελοντές, στον Δήμο και στο Πυροσβεστικό Σώμα, οργανωμένοι απέναντι στην επικείμενη απειλή της νέας αντιπυρικής περιόδου», καταλήγει η σχετική ανάρτηση.