ΣΚΑΛΑ. Μήνυμα για καλή αποκριά, υγεία και οικογενειακή ευτυχία στέλνει ο Δήμαρχος Ευρώτα Γιάννης Γρυπιώτης.
«Από σήμερα,Τσικνοπέμπτη» αναφέρει «ξεκινούν όπως σε όλη την Ελλάδα και στον Δήμο Ευρώτα οι εκδηλώσεις της Αποκριάς που κορυφώνονται την τελευταία Κυριακή και Καθαρά Δευτέρα με το Καρναβάλι των Κροκεών και τον Βλάχικο Γάμο Δαφνίου (26 & 27 Φεβρουαρίου 2017).
Από το Γεράκι, την Μυρτιά και το Περιστέρι έως τον Άγιο Δημήτρη και τα Νιάτα πραγματοποιούνται Καρναβαλικά δρώμενα με στόχο να διαμορφωθεί ένα κλίμα διασκέδασης για τους πολίτες στις κρίσιμες και δύσκολες συνθήκες που περνάμε.

Τα ήθη, τα έθιμα και οι παραδόσεις του λαού μας πρέπει να συνεχίζονται και να εμπλουτίζονται από την σύγχρονη πραγματικότητα.

Ο Δήμος Ευρώτα σε όλα τα δημοτικά και τοπικά διαμερίσματα έχει συγκριτικά πλεονεκτήματα για να αναδείξει περισσότερο την πολιτιστική του δυναμική, αρκεί με συνεργασία και σύμπνοια όλων μας να νοιώσουμε πολίτες του Δήμου μας, υπερβαίνοντας τα στενά τοπικά όρια.

Με την ευχή και την προσδοκία ότι στο άμεσο μέλλον θα τα καταφέρουμε εύχομαι σε όλους Υγεία, Οικογενειακή Ευτυχία και Καλή Αποκριά 2017.»