Γρυπιώτης: Ο Δήμος δεν έχει καμιά σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση

Γκουβούσης: Οι Ομοσπονδίες αυτές έπαιρναν πολλές και μεγάλες επιχορηγήσεις

Απατεώνες της ελίτ που εξουσιάζει την Ελλάδα, συνεχίζουν να βάζουν στον πάγο την νεόπτωχη ελληνική κοινωνία!

Εσείς ξέρετε αλήθεια τι είναι το Κερλινγκ;

ΣΚΑΛΑ. Η τηλεόραση του Alpha, στο πλαίσιο έρευνας που διενεργεί για την υπόθεση των αθλητικών Ομοσπονδιών – βιτρίνα οι οποίες έχουν κατά καιρούς λάβει επιδοτήσεις χιλιάδων ευρώ αν και δεν έχουν καμιά απολύτως δραστηριότητα, έφτασε και στη Σκάλα.

Αντικείμενο της έρευνας και η Ομοσπονδία χειμερινού αθλήματος Κέρλινγκ, αθλήματος εντελώς άγνωστου στη χώρα μας, ιδρυτικό μέλος της οποίας φέρεται να είναι αθλητικό σωματείο που εδρεύει στη Σκάλα.

Το ρεπορτάζ του Alpha έγινε στο δρόμο, εκεί που οι κάτοικοι της περιοχής δήλωναν άγνοια για το άθλημα αυτό και βέβαια ανυπαρξία παγοδρομίου, εγκατάστασης απαραίτητης για το Κέρλινγκ.

Ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Σκάλας είναι ένα από τα Σωματεία που κατήγγειλαν την Ομοσπονδία Κέρλινγκ-βιτρίνα που τον παρουσιάζει ως ιδρυτικό μέλος για να λαμβάνει εδώ και χρόνια επιδοτήσεις. Στο ρεπορτάζ μάλιστα σημειώνεται πως και άλλες δυο Ομοσπονδίες (τριάθλου και χόκει επί πάγου) έχουν παρόμοια εμπλοκή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζήτημα των ομοσπονδιών – βιτρίνα έχει και επισήμως διερευνηθεί, έχει μάλιστα διαταχθεί παύση κάθε αθλητικής δραστηριότητας.

Με αφορμή το πολύ σημαντικό αυτό θέμα, ο Δήμαρχος Δήμου Ευρώτα κ. Γιάννης Γρυπιώτης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ξεκαθάρισε πως καμιά σχέση δεν έχει η συγκεκριμένη Ομοσπονδία φάντασμα με το Δήμο και τις αθλητικές του δραστηριότητες.

Δείτε εδώ το ρεπορτάζ του Alpha.