Ο Δήμος Ανατολικής Μάνης και το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος διοργανώνουν και φέτος πολύ ενδιαφέρουσες αποκριάτικες εκδηλώσεις που συνδυάζουν ψυχαγωγία και γνώση με σεβασμό στην ιστορία και την παράδοση, εκδηλώσεις που ενισχύουν την εξωστρέφεια του Δήμου.

ΓΥΘΕΙΟ. Με σκοπό να δημιουργήσουν παραδοσιακή αλλά και γουστόζικη ατμόσφαιρα, να προκαλέσουν γνώση και ψυχαγωγία, οι άνθρωποι του Δήμου Ανατολικής Μάνης έχουν προετοιμάσει και φέτος μια σειρά εκδηλώσεων σε Γύθειο και Αρεόπολη.

Χθες Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στην Κεντρική Πλατεία της Αρεόπολης το πρωί και στην Πλατεία του Παρθεναγωγείου στο Γύθειο το απόγευμα διοργανώθηκε παιδικό αποκριάτικο πάρτυ με τους αγαπημένους των παιδιών Πίπι και Παφ Πουφ.
Τα παιδιά χόρεψαν, έπαιξαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους σε ρυθμό αποκριάτικο!

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις συνεχίζονται ως εξής:
Σάββατο 25 Φεβρουαρίου
16.30 Κεντρική Πλατεία Γυθείου
Κυνήγι Χαμένου Θησαυρού
Αναζητούμε αντικείμενα που έχουν σχέση με τους μύθους και την ιστορία του Αρχαίου Γυθείου. Πλούσια Δώρα για τους νικητές!
Θέατρο Δρόμου «Όνειρα Αποκριάς»
Μια παράσταση θεάτρου δρόμου με ζωντανή μουσική, χορό, γέλιο και πολλά ακροβατικά μπλέκονται σε ένα τρελό και τρυφερό παραμύθι που υπόσχεται μια θεατρική πανδαισία και αξέχαστη διασκέδαση για το βράδυ της απόκριας!

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου στις 11.00 στην Παραλία Νέου Οιτύλου-Τσίπα
Νηστίσιμα κεράσματα, χορός και μουσική
Διαγωνισμός χαρταετού

Στην κάμερα του Best TV και του notospress.gr μίλησαν για το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού του Δήμου ο Πρόεδρος κ. Σεψάκος και ο συνεργάτης κ. Ροζάκης. Ο κ. Σεψάκος μας περιγράφει τις εκδηλώσεις του Δήμου και απευθύνει ανοικτό κάλεσμα συμμετοχής και ο κ. Ροζάκης δίνει τα ίχνη του κυνηγιού χαμένου θησαυρού που θα διεξαχθεί το Σάββατο 25/2 στο Γύθειο.