Tο βράδυ της Παρασκευής 24 Φεβρουαρίου, η Λέσχη Σπάρτης - Σύμμετρον υποδέχεται την Lia Hide και το συγκρότημα της σε ένα μοναδικό Live !

ΣΠΑΡΤΗ. H Lia Hide ζεί, διδάσκει και γράφει μουσική στην Αθήνα που λατρεύει . Eιναι ένα φωτεινό κορίτσι που γράφει σκοτεινά κομμάτια. Μετά απο πολυάριθμες συμμετοχές στην εγχώρια electronica, το 2013 κυκλοφόρησε το "Home", τον πρώτο της προσωπικό δίσκο στην ΕΜΙ, και εμφανίστηκε στην Αμερική, Αγγλία, Νορβηγία και Πολωνία, και στην χώρα μας με τους Tricky, Anneke, Kovacs, Keep Shelly in Athens και KBHTA, μεταξύ άλλων. Πρόσφατα, στην ΕΤ3, παρουσιάστηκε 1ωρο αφιέρωμα στην δουλειά της, στην εκπομπή Volume Sessions.

Το 2017 αναμένεται ο δεύτερος της δίσκος, σε παραγωγή Ευρυπίδη Ζεμενίδη, με εναν διαφορετικό, καινούριο, εσωστρεφή ήχο, και εντελώς ειλικρινείς και βιωματικούς στίχους, απο την Hidden Track Records. Το πρωτο κομμάτι απο αυτόν τον δίσκο, Rembrandt, εχει ήδη γίνει το αγαπημένο των ραδιοφώνων.

Θα την απολαύσουμε στα κομμάτια του πρώτου της, αλλά και του νέου της ακυκλοφόρητου δίσκου, και σε διαλεχτές και διαολεμένες διασκευές!

Μαζί της οι George Rados, drums, Aki'Base, bass & Panos Papazoglou, guitars!

Τηλέφωνο Κρατήσεων : 27310 23360 / 6977807670 / 6976006550