Κηδείες

Παναγιώτης (Τάκης) Χ. Παπαδόπουλος
Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Αγόριανη τελέστηκε η κηδεία του 60χρονου Παναγιώτη (Τάκη) Χ. Παπαδόπουλου.

Ελένη Τσαγκαρούλη

Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στις 12.00 στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται η κηδεία της 91χρονης οδοντιάτρου Ελένης Τσαγκαρούλη.

Μνημόσυνα

Κωνσταντίνα Σωτηράκου
Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στις Αμύκλες τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Κωνσταντίνας Σωτηράκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Βασιλική-Κωνσταντίνος Καρούνος, Αναστασία Σωτηράκου και Ποτούλα-Μιχάλης Τσορτανιδης, τα εγγόνια της Έλενα-Νίκος, Σπύρος, Δάφνη-Κωνσταντίνα και Ηλιάνα-Μαριλένα και Βίκυ, η αδελφή της Χριστίνα Κόντου, τα αδέλφια και οι λοιποί συγγενείς της.

Κυριακή Α. Γιαξόγλου
Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στις 08.30 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Κυριακής Α. Γιαξόγλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχη τα παιδιά της Γιώργος-Ιωάννα Γιαξόγλου και Αθανασία χήρα Ευγένιου Γιαξόγλου, τα εγγόνια της Κωνσταντίνος-Αθανασία, Ιωάννης-Βάσω, Κυριακή (Κορίνα), Κυριακή(Κίκα) και Κωνσταντίνος, τα δισέγγονά της Ιωάννα, Ελευθερία, Ανθή και Χρήστος, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Δημήτριος Βρασίδα Πετράκος
Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στα Χρύσαφα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημητρίου Βρασίδα Πετράκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αργυρώ τα παιδιά του Ευάγγελος-Νικολέτα Πετράκου και Παναγιώτης-Πηνελόπη Πετράκου, τα αδέλφια του, τα εγγόνια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Δημήτριος Π. Γρουμπός
Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στον Κεφαλά τελείται 40ήμερο μνημόσυνο του Δημητρίου Π. Γρουμπού. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Παναγώτης-Άννα, Μαρία-Δημήτριος, Ιωάννης-Σταυρούλα και Αθανάσιος-Αναστασία, τα εγγόνια του, τα αδέλφια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ματθαίος Π. Μερεκούλιας (Μάκης)
Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίυο στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου (Β Εργατικές Πολυκατοικίες) στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ματθαίου Π. Μερεκούλια (Μάκη). Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαρία, τα παιδιά του Παναγιώτης-Βασιλική, Χαράλαμπος και Νικολέτα-Γιώργος, τα αδέλφια του, τα εγγόνια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Κωνσταντίνος Ι. Ρηγόπουλος
Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Καλογωνιά τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Ι. Ρηγόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Ματούλα-Γιώρος Αθανασόπουλος και Άννα Κ. Ρηγοπούλου, τα αδέλφια του Ιωάννης-Θεοδώρα Ρηγοπούλου, τα εγγόνια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Δήμος Γ. Ηλιόπουλος
Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Παλαιοπαναγιά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δήμου Γ. Ηλιόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η αδελφή του Παναγιώτα, η ανιψιά του Βασιλική και οι λοιποί συγγενείς του.