ΛΑΚΩΝΙΑ. Στις 18&19/02/2017 διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.) το 31ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Ανδρών -Γυναικών Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

Με τρεις αθλητές συμμετείχε στο εν λόγω πρωτάθλημα ο Α.Π.Ο.Ε.Λ., τους Μάριο Πρεσεκάν στην κατηγορία Παίδων, Ανδρέα Μπουτεράκο στο αγώνισμα των 60 μέτρων και Γιώργο Θάνο στα 400 μέτρα.

Ο Μάριος Πρεσεκάν στην πρώτη του συμμετοχή σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κλειστού τερμάτισε πρώτος με χρόνο 7’’.49 κατακτώντας την 65η θέση στη γενική κατάταξη μεταξύ 101 συμμετεχόντων δικαιώνοντας απόλυτα τον προπονητή του Α.Π.Ο.Ε.Λ. Σπύρο Λιάρο για την επιλογή του.

Στο ίδιο αγώνισμα (60Μέτρων) αγωνίστηκε και ο έφηβος Ανδρέας Μπουτεράκος. Ο Ανδρέας που από φέτος γυμνάζεται με την Ντίνα Μπορνιβέλι βελτίωσε το χρόνο του και κατετάγη 34ος στη γενική κατάταξη.

Ο Γιώργος Θάνος πέτυχε τον τρίτο καλύτερο χρόνο στα προκριματικά μεταξύ 42 συμμετοχών, 50’’.04. Ο Γιώργος συμμετείχε και στον τελικό των 400 μέτρων την ίδια ημέρα πετυχαίνοντας χρόνο 50’’.52 και την 8η θέση στην γενική κατάταξη και πανελληνίως. Ένα μικρό τεχνικό λάθος του Γιώργου στα διακόσια μέτρα της κούρσας του στοίχισαν κάποιες θέσεις παραπάνω.

Επιπλέον, ο Γιώργος συμμετείχε και στα 200Μέτρα κάνοντας 23’’.45 καταλήγοντας στην 21η θέση της γενικής κατάταξης στους 60 συμμετέχοντες. Ο προπονητής του Δημήτρης Πλατής δηλώνει ικανοποιημένος από τις συμμετοχές του Γιώργου και τον περιμένει ακόμα πιο δυνατό το καλοκαίρι στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του ανοικτού Στίβου.