Συνεχίζονται με μεγάλη συμμετοχή του γυναικείου πληθυσμού του Δήμου Σπάρτης οι προληπτικές εξετάσεις που πραγματοποιούνται ΔΩΡΕΑΝ από το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας σε συνεργασία με το Δήμο Σπάρτης

ΣΠΑΡΤΗ. Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται στη Σπάρτη το ταξίδι ζωής που πραγματοποιεί το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας σε συνεργασία με το Δήμο Σπάρτης.

Το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας ταξιδεύει σε κάθε γωνιά της Ελλάδος και χαρίζει ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεις σε όλο τον γυναικείο πληθυσμό.

Πρόκειται για μια μεγάλη εκστρατεία πρόληψης του καρκίνου του μαστού και του τραχήλου της μήτρας, με στόχο κάθε γυναίκα να εξεταστεί ΔΩΡΕΑΝ…

Στη Σπάρτη οι ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεις ξεκίνησαν στις 20 Φεβρουαρίου και μέχρι σήμερα έχουν εξεταστεί 157 γυναίκες , ενώ έχουν ανταποκριθεί και έχουν κλείσει ραντεβού συνολικά 580 γυναίκες.

Ο Δήμος Σπάρτης ευχαριστεί δημοσίως το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας για την παρουσία του στην περιοχή και υπενθυμίζει ότι οι ενδιαφερόμενες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα επικοινωνώντας με το Δήμο Σπάρτης κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 27310 27216 κα Ελένη Μεντή και κα Μπλάνα Χριστιάννα.

Τις επόμενες ημέρες θα υλοποιηθεί και πρόγραμμα μεταφοράς γυναικών από όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου, κατόπιν συνεννόησης με το Δήμο Σπάρτης.