Αποκλειστική δήλωση του Αντωνίου

ΣΠΑΡΤΗ. Στις καθυστερήσεις ο Απόλλων Σμύρνης πέτυχε νίκη-ανόδου επί της αξιόμαχης και δυνατής ΑΕ Σπάρτη με 1-0. Το τελικό σκορ αφήνει μια πικρή γεύση στη «Βασίλισσα», η οποία δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα ενώ σε πολλές περιπτώσεις θα μπορούσε να φύγει και με το μεγάλο διπλό, αν ήταν πιο προσεκτική στη τελική προσπάθεια Από τα πρώτα λεπτά οι δυο ομάδες προσπάθησαν να φτάσουν με αξιώσεις στις αντίπαλες περιοχές αλλά τα γεμίσματά τους δεν έφερναν κινδύνους.

Όσο περνούσαν τα λεπτά η ΑΕ Σπάρτη κρατούσε με άνεση το εύθραυστο 0-0, μιας και ο Απόλλωνας σταδιακά ξέμενε από δυνάμεις μέχρι να χτυπήσει στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σιατραβάνης. Ο Πετρόπουλος πήρε τη μπάλα, έκανε την παράλληλη σέντρα στην περιοχή και ο έμπειρος άσος του Απόλλωνα με σουτ στο δεύτερο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το notospress.gr καταγράφει κατά τη διάρκεια του αγώνα και επισημαίνει την επίθεση του προπονητή του Απόλλωνα κατά του προπονητή της Σπάρτης Αντωνίου. Η ψυχραιμία του δεύτερου αποδείχθηκε πολύ σημαντική.

Η κερκίδα της Σπάρτης είχε κάποιες ενστάσεις για τη διαιτησία, ωστόσο ο προπονητής Αντωνίου μιλώντας αποκλειστικά στο notospress.gr είπε ότι η ήττα οφείλεται στην έλλειψη συγκέντρωσης μέχρι το τελευταίο λεπτό και όχι στη διαιτησία…