ΜΑΝΗ. Με πρωτοβουλία του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ενοριακού Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Κότρωνα Λακωνίας εορτάσθηκε με λαμπρότητα ο πολιούχος Άγιος Χαράλαμπος.

Πλήθος πιστών και προσκυνητών από διάφορα μέρη κατέκλυσαν τον Κότρωνα και παρακολούθησαν τη Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του πανοσιολογιώτατου πρωτοσύγγελου της Ιεράς Μητρόπολης Μάνης κ. Συμεών Λαμπρινάκου.

Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας πραγματοποιήθηκε λιτάνευση της Ιερής Εικόνας με τη συνοδεία τιμητικού στρατιωτικού αγήματος της 112 ΠΜ από την Καλαμάτα και της μουσικής μπάντας του Δήμου Ανατολικής Μάνης.

Μετά το πέρας της θρησκευτικής εκδήλωσης, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο προσέφερε στους επισήμους γλυκά και αναψυκτικά στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου - Βιβλιοθήκης του Ιερού Ναού.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, ο δήμαρχος Ανατολικής Μάνης, ο ταξίαρχος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας, δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.