Γράφει η Εύα Νικολοπούλου

Ε ναι Καλοί μου άνθρωποι! Είμαστε κουρασμένοι, αγανακτισμένοι, απηυδισμένοι αλλά αντέχουμε, επιμένουμε, συνεχίζουμε, προσπαθούμε, παλεύουμε και δημιουργούμε.

Είμαστε οι «Καλοί άνθρωποι» που αξίζουν ευχάριστα, χρηστικά, δημιουργικά και απολύτως ωφέλιμα «διαλλείματα». Οι «Καλοί Άνθρωποι» που αξίζουν να εμπνέονται από ήθος, δύναμη και θέληση.

Κάθε Παρασκευή, 12.00-13.00, στο ραδιόφωνο Notos 94.9 FM, προσεγγίζουμε χρηστικά, ευχάριστα και ωφέλιμα θέματα της καθημερινότητας και της επικαιρότητας, γνωρίζουμε χαρακτήρες που μας εμπνέουν, ενημερωνόμαστε και σχολιάζουμε με τη συνοδεία εκλεκτών καλεσμένων και επιλεγμένης μουσικής.

Καλοί μου άνθρωποι, ραντεβού αύριο Παρασκευή 10/3 με την Νικολέτα Παπαδοπούλου για όσα θέλετε να ξέρετε για τη Λογοθεραπεία, την κ. Ελένη Μεντή για όσα πρέπει να γνωρίζουμε για την Κινητή Μονάδα της Ελληνικής Ογκολογικής Εταιρείας που βρίσκεται στη Σπάρτη και παρέχει δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και του μαστού και ό,τι άλλο προκύψει…

Ραντεβού την Παρασκευή το μεσημέρι στις 12.00, στο ραδιόφωνο Notos 94.9FM, «Καλοί μου Άνθρωποι» με την Εύα Νικολοπούλου.