ΜΑΝΗ. Με σαρκαστική διάθεση προσεγγίζει τα όσα απερίγραπτα συνέβησαν χθες Τετάρτη έξω από το ΥΠΑΑΤ αλλά και στην Πλατεία Βάθης στο πλαίσιο του Αγροτικού Συλλαλητηρίου στο οποίο συμμετείχαν περίπου 2.000 αγρότες από Κρήτη, Πελοπόννησο και Μακεδονία, ο Αγροτικός Σύλλογος Ανατολικής Μάνης.

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξηγεί τα όσα έγιναν:
«Ο Αγροτικός Σύλλογος Αν. Μάνης συμμετείχε από την αρχή ενεργά στο Αγροτικό συλλαλητήριο της 8 Μάρτη στην Αθήνα.

Περίπου 2000 αγρότες από την Κρήτη ,την Πελοπόννησο και την Μακεδονία έδωσαν ένα βροντερό παρόν. Η δε ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης μας επιφύλασσε μια πολλή ευγενική υποδοχή, τι κορίτσια με λουλούδια, τι δώρα για τους αγρότες , ό ίδιος ο Υπουργός με δάκρυα στα μάτια μας περίμενε στην είσοδο του Υπουργείου παρακαλώντας μας να μπούμε για να συζητήσουμε γιατί κατάλαβε τι είδους προβλήματα έχουμε και ήθελε να έχει μια ειλικρινή ανταλλαγή απόψεων.

Δυστυχώς μερίδα αγροτών δεν συγκινήθηκε και με τα πρόσωπά τους κτυπάγανε τις ασπίδες των κακόμοιρων των αστυνομικών οι οποίοι τελείως τυχαία πέρναγαν μπροστά από το Υπουργείο, άλλοι δε συνηθισμένοι από τα χωράφια εκλιπαρούσαν τους αστυνομικούς να τους ψεκάσουν για να τους θυμίσουν λίγο το χωριό. Γενικά περάσαμε πολύ ωραία.

Το πιο σημαντικό ήταν όμως ότι αισθανθήκαμε ότι υπάρχει κατανόηση και ότι η κυβέρνηση θέλει πραγματικά να λύσει τα προβλήματα μας.

Εμείς βέβαια θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας ακόμη πιο δυναμικά γιατί τα προβλήματα δεν τελειώνουν και συνέχεια μπαίνουν καινούργια όπως η τελευταία ανακοίνωση των δασικών χαρτών όπου όλη η Λακωνία είναι ένα δάσος».