Μνημόσυνα
Σταυρούλα Τρ. Καπετανέα

Την Κυριακή 12 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Παρόρι τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Σταυρούλας Τρ. Καπετανέα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Παναγιώτης-Κατερίνα, Δήμητρα-Ηλίας, Μαρία-Ασημάκης και Γεωργία, τα εγγόνια της Τρύφωνας, Σταυρούλα, Σταυρούλα, Σταματίνα, Αλεξάνδρα, Μαρία και Σπύρος, τα αδέλφια και οι λοιποί συγγενείς της.

Μαρία Κ. Μανδρώζου
Την Κυριακή 12 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Μαρίας Κ. Μανδρώζου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή οι γονείς της Κωνσταντίνος-Παναγιώτα, η αδελφή της Εύη, η γιαγιά της Σταυρούλα, οι θείοι και θείες της Γεωργία, Σταυρούλα και Δημήτριος, τα εξαδέλφια και οι λοιποί συγγενείς της.

Μαρίνος Ματθαίος
Την Κυριακή 12 Μαρτίου στις 10.00 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Αθήνα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Μαρίνου Ματθαίου. Στο μνημόσυνο καλεί για συμπροσευχή η οικογένειά του.

Παρασκευή Ν. Χριστοπούλου
Την Κυριακή 12 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στις Καρυές τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Παρασκευής Ν. Χριστοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Κωνσταντίνα-Λάζαρος Κακκαλης, Γιάννης Χριστόπουλος, Παρασκευάς-Ελένη Χριστοπούλου, Βασιλική-Βασίλης Σιδερη;, τα αδέλφια της Κώστας Πίτσος και Αφροδίτη χήρα Α. Ντούβλη, τα εγγόνια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Κανέλλα Ι. Κατσούλη
Την Κυριακή 12 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Κανέλλας Ι. Κατσούλη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Ιωάννης, τα παιδιά της Τέτα και Λεωνίδας, τα εγγόνια της Ιωάννα, Αγγελική και Παντελής, τα αδέλφια της Φώτης-Καίτη Καλογερέση και Ελένη Κάνου, τα ανίψια της Λίλιαν, Λυγερή, Χαρίλαος και Θανάσης και οι λοιποί συγγενείς της.

Αντώνης Σ. Σκιαδάς
Την Κυριακή 12 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Αντώνη Σ. Σκιαδά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Νίκη, τα παιδιά του Σαράντος και Άννα Μαρία, η αδελφή του Ελένη Βασιλάκη, τα εγγόνια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Κηδείες
Ζιζίκα Μηνακάκη χήρα Χρήστου

Την Πέμπτη 9 Μαρτίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη εψάλλη η νεκρώσιμος ακολουθία της 90χρονης Ζιζίκας Μηνακάκη, χήρας Χρήστου.