ΣΠΑΡΤΗ. Μετά την δημοσίευση της εισήγησης της Γ.Σ. του Τμήματος της Νοσηλευτικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου που λειτουργεί στη Σπάρτη, το Notospress.gr θεώρησε απαραίτητο να ζητήσει τη γνώμη των άμεσα εδιαφερόμενων φοιτητών της σχολής για τις εξελίξεις.

Με ερώτησή μας λοιπόν ζητήσαμε τη γνώμη και τη θέση τους ως εξής:
«[…]Η θέση του Φοιτητικού Συλλόγου της Νοσηλευτικής Σχολής για όσα συζητούνται: Γνωρίζατε, είχατε ακούσει κάτι για την εισήγηση αυτή πριν δημοσιευθεί; Τι βλέπετε, πιστεύετε, υποστηρίζετε εσείς σε σχέση με όσα γράφονται και περιγράφουν την ποιότητα των σπουδών που σας παρέχονται; Συμφωνείτε με κάποια από τις εναλλακτικές προτάσεις που παρουσιάζονται στην επίμαχη εισήγηση; Πρόκειται να υπερασπιστείτε κάποια από αυτές και αν ναι, με ποιον τρόπο; Θα θέλαμε πολύ να έχουμε τη θέση σας και να την δημοσιεύσουμε καθώς εσείς είστε οι άμεσα ενδιαφερόμενοι».

O Φοιτητικός Σύλλογος της Νοσηλευτικής Σχολής διά εκπροσώπου του απάντησε αυτολεξεί «Επί της παρούσης το Διοικητικό Συμβούλιο δε θα ήθελε να σχολιάσει παρόν δημοσίευμα προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Η επίσημη θέση του Φοιτητικού Συλλόγου θα εκφραστεί δημόσια, αφού το εν λόγω θέμα τεθεί προς συζήτηση στη Γενική Συνέλευση του Φοιτητικού Συλλόγου στην οποία θα έχουν την ευκαιρία οι φοιτητές μας να εκφράσουν ελεύθερα την άποψή τους για το θέμα της προσλαμβανόμενης εκπαίδευσης».