Το κλασικό αγαπημένο μας πρωινό μενού στο Ministry Music Hall που κάθε Κυριακή μας επιφυλάσσει και μια έκπληξη!
Ένα πλούσιο δεκατιανό... απο τις 10:00 εως τις 16:00... Ακριβώς τις ώρες που θέλεις να συνδυάσεις ακόμα και το «αργοπορημένο» πρωινό σου, με την έξοδο αλλά και την παρέα της Κυριακής!

Croque madame και croque monsieur!
Ανάμεσα σε δυο φρυγανισμένες φέτες ψωμιού απλώνεται ζέστη μπεσαμέλ με τυρί Gouda, χοιρινή ωμοπλάτη και ψήνονται όλα μαζί στο φούρνο! Η διαφορά τους ένα αυγό ποσέ στο τέλος! Αναγνωρισμένο ως το καλύτερο #hangover πρωινό παγκοσμίως!

Έτσι το Κυριακάτικο πρωινό στο Ministry Music Hall έχει πλέον και στη Σπάρτη άλλη γεύση. Όταν το βιώσεις το λατρεύεις και δεν το αλλάζεις…

Το brunch ως έννοια πρωτοεμφανίστηκε στη Βρετανία το 1895, ως μια ιδέα που θα εξυπηρετούσε όσους διασκέδαζαν το Σάββατο βράδυ, απαλλάσσοντας τους από το κυριακάτικο ξύπνημα για πρωινό, και προσφέροντας τους ένα γεύμα μεταξύ πρωινού και μεσημεριανού αργότερα το μεσημέρι. Τη συνήθεια ενστερνίστηκαν σταδιακά πολλές διαφορετικές κουλτούρες ανά τον κόσμο, κάθε μια προσφέροντας τη δική της πινελιά.

Κάθε Κυριακή, το Ministry Music Hall ένα πλούσιο δεκατιανό! Η συνήθεια που …έγινε λατρεία από τις 10:00 έως τις 16:00...
Κλασικό αγαπημένο μας πρωινό μενού αλλά και το fitness menu για τους πιο αθλητικούς τύπους από νωρίς το πρωί...
Απολαύστε με μεγαλύτερη άνεση για ακόμα μεγαλύτερη ευχαρίστηση, χωρίς περιορισμούς, στην τραπεζαρία του Garage Μinistry.