ΛΑΚΩΝΙΑ. Τις ποδοσφαιρικές τους… αρετές ξεδίπλωσαν για μία ακόμα φορα οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Αιγαλεω [ σύνδεσμος «ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.»] και της Λακωνιας σε ενα παιχνίδι που μπορεί μεν να υστερεί σε δύναμη και υψηλή τεχνική, ξυπνά όμως μνήμες από το ένδοξο παρελθόν του ποδοσφαίρου.

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.

Το πάθος και η αγωνιστικότητα περίσσευαν, οι οποίοι παρά τα παραπάνω χρονάκια και τα επιπλέον κιλά που έχουν προστεθεί, χάρηκαν, και απόλαυσαν το παιχνίδι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της διάρκειά του.

Οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν τον αγώνα διασκέδασαν και χειροκρότησαν τις περίτεχνες ενέργειες των άσσων του παρελθόντος.Το αποτέλεσμα ηταν 3-0 υπερ των γηπεδουχων, αν και για ολους ηταν σε δεύτερη μοίρα.

Το 1-0 εγινε στο 37′ απο τον Τσίλη. Στο 62′ ο Μπάρκογλου εκανε το 2-0 και Γεωργακάκης το τελικό 3-0 στο 83′.

Σε ότι αφορά το παιχνίδι οι διοργανωτές φρόντισαν για την παραμικρή λεπτομέρεια και ο κόσμος έφυγε «γεμάτος» εικόνες απ’ το γήπεδο.

Παλαίμαχοι Λακωνίας: Γιάννης Κολιάκος, Παναγιώτης Μάνος, Παναγιώτης Αρτινιός, Πάρης Χούτρης, Κώστας Σκάγκος, Γιώργος Μπαρμπαρούσης, Σταύρος Κώτσαλης, Παναγιώτης Κουράκος,Τάσος Κουβούσης,Μηλιωρης Θωμας,Χαραμης Γρηγορης,Σταματακος Νικος, Γεωργιτσος Δημητριος,Νικολακακης Κωνσταντινος,Χελιωτης Νικος,Τζανετακος Χαρης,Μποκος Κωνσταντινος,Λιανος Σωτηριος.

Παλαίμαχοι Αιγάλεω:Λαλιωτης,Βασιλειαδης,Τσιαγκας,Τσιλης,Κατσικογιαννης,Κελεσιδης,Μπρεκας,

Τσιαμπουρας,Μπαρκογλου,Ζαμπετας,Γεωργακακης,Ντακινης,Σινος,Πλασκοβιτης,Παλης.

Πηγή: krokeai.gr