Μνημόσυνα
Άννα Αθ. Σκρουμπέλου

Το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 08.30 στον Ιερό Ναό Οσίου Γρηγορίου στο Μυστρά τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Άννας Αθ. Σκρουμέλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Δημήτριος και Γεώργιος, η αδελφή της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Ματίνα Η. Γορανίτη
Την Κυριακή 19 Μαρτίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ματίνας Η. Γορανίτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Στράτης-Αντωνία Γορανίτη και Μαργαρίτα Α. Αδαμοπούλου Γορανίτη, τα αδέλφια της Γιάννης-Μελπωμένη Λουμάκη και Πάνος-Ματίνα Λουμάκη, τα εγγόνια της Γιάννης-Εύη, Ηλίας, Πιπίτσα-Παναγιώτης και Γιάννης, τα δισέγγονά της Ανδρέας, Κατερίνα και Αδάμ, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Μαρία χήρα Γ. Παναγάκη
Την Κυριακή 19 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στα Χρύσαφα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Μαρίας χήρας Γ. Παναγάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Νικόλαος-Λουίζα και Παναγιώτης-Ειρήνη, τα εγγόνια της Θεόδωρος, Γιώργος, Γιώργος και Χρήστος, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Φάνης Ιωάν. Ανδριώτη
Την Κυριακή 19 Μαρτίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Φάνη Ιωάν. Ανδριώτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Πίτσα, τα παιδιά του Ιωάννης-Ελένη και Ευστράτιος, τα εγγόνια του Παναγιώτα και Αθηνά, τα αδέλφια του Κάρολος και Χάρη και οι λοιποί συγγενείς του.

Ελένη Ζαχαρια
Την Κυριακή 19 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ελένης Ζαχαρια. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Παναγιώτης-Παναγιώτα και Ευάγγελος – Γεωργία, τα εγγόνια της, τα δισέγγονά της, τα αδέλφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Σαράντος Ι. Λίγκρης
Την Κυριακή 19 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Σαράντου Ι. Λίγκρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή oι Απόστολος κ Γεωργία Λίγκρη Παρασκευή Μπεντναβσκι Λίγκρη Πολυξένη Κανελλοπούλου Λίγκρη (αδέλφια) Παναγιώτα Λίγκρη, Ιωάννης Λίγκρης και Αναστασία Λίγκρη (Ανίψια) οι λοιποί συγγενείς και οι φίλοι του.

Νικόλαος Π. Λιβας
Την Κυριακή 19 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στα Καλύβια Σοχάς τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Νικολάου Π. Λιβα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέλφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Θεόδωρος Παναγιωτούνης
Την Κυριακή 19 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Παναγίας Οιτύλου τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Θεόδωρου Παναγιωτούνη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Δέσποινα Παναγιωτούνη, τα παιδιά του Βασίλειος Παναγιωτούνης-Λυγερή, Φώτιος Παναγιωτούνης-Ευαγγελία και Ηλίας Παναγιωτούνης, τα εγγόνια του, τα αδέλφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Σταμάτα Γιαννακάρη-Νικολοπούλου και Ιωάννης Γιαννακάρης
Την Κυριακή 19 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής στο Αφυσσού τελείται το εξάμηνο μνημόσυνο της Σταμάτας Γιαννακάρη-Νικολοπούλου και το ετήσιο μνημόσυνο του Ιωάννη Γιαννακάρη.

Ευγενία Μπουγάδη
Την Κυριακή 19 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Μυστρά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ευγενίας Γ. Μπουγάδη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Γεώργιος, τα παιδιά της Χρήστος-Ελένη, Ποτούλα-Ευστράτιος και Κατερίνα-Πέτρος, τα εγγόνια της Γιώργος, Παναγιώτης, Άντα, Ευγενία, Γιώργος, Χρήστος, Ηλίας και Κωνσταντίνος, τα αδέλφια και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτης Ν. Ζαχαράκης
Την Κυριακή 19 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη στο Θεολόγο τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη Ν. Ζαχαράκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Κωνσταντίνα, τα παιδιά του Αμαλία-Στάθης Ηλιόπουλος, Νικόλαος-Παναγιώτα Ζαχαράκη και Αθανάσιος-Τριαντάφυλλη Ζαχαράκη, τα αδέλφια του Παύλος-Λυγερή Ζαχαράκη, Γεωργία χήρα Ι. Νταριώτη και Βαρβάρα-Παναγιώτης Τσαγκάρης, τα εγγόνια του, τα δισέγγονά του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.