ΛΑΚΩΝΙΑ. Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λακωνικής, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας, ο Δήμος Ανατολικής Μάνης και το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού διοργανώνουν το 2ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο «Σύγχρονες θεωρίες και πρακτικές στην εκπαίδευση υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Οι εργασίες του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο Παρασκευή 31 Μαρτίου, το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Απριλίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ανατολικής Μάνης στο Γύθειο.

Οι θεματικές ενότητες γύρω από τις οποίες θα κινηθεί το συνέδριο είναι η εκπαιδευτική πολιτική, η οργάνωση και διοίκηση τη εκπαίδευσης, η διδακτική μεθοδολογία, τα αναλυτικά προγράμματα και σχολικά εγχειρίδια, η ειδική αγωγή, η αξιολόγηση στην εκπαίδευση, η παιδική λογοτεχνία στην εκπαίδευση, η εκπαίδευση και τα ΜΜΕ, η εκπαίδευση και οι Νέες Τεχνολογίες, η Κοινωνιολογία της Εκπαίδευσης, η Ιστορία της εκπαίδευσης, η Προσχολική αγωγή και εκπαίδευση, η καινοτομία στην εκπαίδευση, η εκπαίδευση και η τοπική αυτοδιοίκηση, η θεατρική έκφραση, η μουσική και ο κινηματογράφος.

Δείτε εδώ το τελικό πρόγραμμα.