ΣΠΑΡΤΗ. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η ΑΕ Σπάρτη δεν πανηγύρισε τη νίκη μετά το 0-0 στην έδρα της κόντρα στον Κισσαμικό.

Τα πρώτα λεπτά ήταν αναγνωριστικά για τις δυο ομάδες, οι οποίες όμως στη συνέχεια δεν είχαν φαντασία στο παιχνίδι τους και προσπαθούσαν εντελώς ανορθόδοξα να φτάσουν στο πολυπόθητο γκολ. Ο Ηλιόπουλος έσπασε την... μονοτονία στο 13' όταν επιχείρησε το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς του Κισσαμικού και πέρασε άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα ο Μελίσσας μπλόκαρε σωτήρια την κεφαλιά του Παντελάκη και κράτησε το 0-0 για την Σπάρτη. Η «Βασίλισσα» έχασε την πιο μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί στο 25' όταν ο Μπουγαϊδης απέκρουσε πάνω στην γραμμή το πλασέ του Αναστασάκου.

Ο παίκτης του Κισσαμικού λίγο αργότερα αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, λόγω τραυματισμού και τη θέση του πήρε ο Γκούμας.

Στο 55' και σε μια φάση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων ο Μπουντόπουλος ανατράπηκε και ενώ ο Παναγιωτόπουλος έδειξε πέναλτι, ο βοηθός θεώρησε πως η ανατροπή έγινε εκτός περιοχής και έδειξε φάουλ. Στο 87' ο Μελίσσας κράτησε το μηδέν για την ΑΕ Σπάρτη καθώς απέκρουσε σωτήρια το σουτ του Στογιάνοφ.

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ: Μελίσσας, Σιώπης, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Παπαχρήστος, Μπανούσης, Λώττας (86' Οικονομόπουλος), Ροβίθης (59' Φράγκος), Μπουντόπουλος, Ηλιόπουλος (64' Αναστασόπουλος), Αναστασάκος.
ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Σελινιωτάκης, Κουρέλλας, Μπουγαϊδης (28' Γκούμας), Παντελάκης, Μάρτινς, Στογιάνοφ, Τιάγκο, Κίκε (73' Μάντζης), Νικόλτσης (65' Μίλιτς).
Πηγή: dokari.gr