ΓΥΘΕΙΟ. Στον Μητροπολιτικό Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Γυθείου τελέστηκε η επίσημη Δοξολογία χοροστατούντος του Μητροπολίτου Μάνης κ.κ. Χρυσοστόμου, παρουσία πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, εκπροσώπων συλλόγων και φορέων και των αντιπροσωπειών των σχολείων της πόλης.

Στο χώρο του Ηρώου της πόλης έλαβε χώρα η επιμνημόσυνη δέηση και η κατάθεση στεφάνων. Τον πανηγυρικό της ημέρες εκφώνησε η εκπαιδευτικός του Β’ Δημοτικού Σχολείου Γυθείου κα Βιργινία Παπαδάκη. Ακολούθησε η παρέλαση, στην παραλιακή οδό της πόλης, των αντιπροσωπειών των σχολείων όλων των βαθμίδων της πόλης, του στρατιωτικού τμήματος και έφιππου τμήματος του ιππικού συλλόγου Μάνης, υπό τους ήχους των εμβατηρίων της φιλαρμονικής του Δήμου Ανατολικής Μάνης.

Το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης κ. Ανδρεάκος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Τζεφεράκος, ως εκπρόσωπος της αντιπεριφερειάρχου Λακωνίας, η Εισαγγελέας Γυθείου κα Σωτηροπούλου , η Ειρηνοδίκης Γυθείου κα Πεγιατζόγλου, ο Διοικητής του 3ου Τάγματος ΚΕΕΜ Αντισυνταγματάρχης κ. Μπαλτάς, ο Διοικητής του Α.Τ. Γυθείου Αστυνόμος Β' κ. Κρητικός, ο Διοικητής της Π.Υ. Γυθείου Αντιπύραρχος κ. Παπαμιχαήλ, ο Λιμενάρχης Γυθείου Πλωτάρχης Λ.Σ. κ. Γιαννουράκος, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Ανατολικής Μάνης, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν στην πλατεία του Δημαρχιακού Μεγάρου όπου τα χορευτικά τμήματα των σχολείων παρουσίασαν στο κοινό παραδοσιακούς χορούς.

Με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό πλήθος κόσμου παρακολούθησε τις σημερινές εκδηλώσεις.

Ρεπορτάζ: Δερδελάκος Κυριάκος, Χρόνης Παρασκευάς

Πηγή: githio-click.gr