ΣΠΑΡΤΗ. Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σπάρτης σε συνεργασία με το Σύλλογο Φίλων της Βιβλιοθήκης με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου στις 2 Απριλίου υλοποιεί το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Ημέρες βιβλίου στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σπάρτης».

Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά των τάξεων Α’ και Β’ Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου και θα πραγματοποιηθεί από τις 3 Απριλίου μέχρι και 6 Απριλίου 2017, καθημερινά (Δευτέρα έως και Πέμπτη) και τις ώρες από 8:30 π.μ. έως 10:30 π.μ. και από 10:30 π.μ. έως 12:30 μ.μ.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να κουβεντιάσουν και να θέσουν ερωτήματα στη θεατροπαιδαγωγό και συγγραφέα κ. Κατερίνα Διακουμάκου, να ακούσουν το παραμύθι «Ο ελέφαντας, ο παπαγάλος κι ένας ήλιος» από τη συγγραφέα και να ασκηθούν σε θεατρικά-μουσικοκινητικά παιχνίδια, να φτιάξουν το δικό τους στεφάνι και να νιώσουν τη σημασία της φιλίας.

Το πρόγραμμα εντάσσεται στις εκδηλώσεις της Ένωσης Ελληνικού Βιβλίου – Δημοσίων Βιβλιοθηκών για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου με το κεντρικό μήνυμα «Ας μεγαλώσουμε με το βιβλίο».

Δηλώσεις συμμετοχής: Όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες λειτουργίας της Βιβλιοθήκης στη Γραμματεία της.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2731026853 και 2731021180, καθώς και στις διευθύνσεις:

www.nikiforos.edu.gr,
www.facebook.com/dkbspartis