ΣΠΑΡΤΗ. Το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Στα Σύννεφα» ετοιμάζεται για το Πάσχα και σας περιμένει!

Στο κατάστημα του Εργαστηρίου θε βρείτε τις πιο πρωτότυπες και μοναδικές χειροποίητες λαμπάδες της πόλης! Λαμπάδες για μικρούς αλλά και μεγάλους φτιαγμένες με μοναδικά υλικά, αρωματικά κεριά και πολύ έμπνευση από την εικαστικό Ζέτα Κασσωτάκη!

Παράλληλα, στο κατάστημα του Εργαστηρίου θα βρείτε χειροποίητα κοσμήματα που ακολουθούν τη μόδα αλλά ταυτόχρονα χαρίζουν μοναδικότητα στο στιλ σας.

Αν ακόμη, θέλετε να χαρίζετε πάντα πρωτότυπα δώρα σε μωρά και παιδιά πρέπει να επισκεφτείτε το κατάστημα του Εργαστηρίου «Στα Σύννεφα», όπου θα βρείτε χειροποίητα πάνινα παιχνίδια, ξύλινα ζωγραφιστά φωτιστικά, κουμπαράδες και πολλά άλλα.

Ταυτόχρονα, στο «Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Στα Σύννεφα» γίνονται τα καθιερωμένα πια, μαθήματα Δημιουργικής Απασχόλησης και Ραπτικής για παιδιά, αλλά και Ραπτικής και Κοσμήματος για τους ενήλικες.

Νέα τμήματα μαθημάτων θα ξεκινήσουν τον Μάιο, για την περίοδο άνοιξη – καλοκαίρι! Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο 27310220260.

Λίγα λόγια για τα μαθήματα…
Δημιουργική Ραπτική: Το μάθημα της Δημιουργικής Ραπτικής απευθύνεται τόσο σε ενήλικες, όσο και σε παιδιά. Αμφότεροι μπαίνουν στον υπέροχο και δημιουργικό κόσμο των υφασμάτων. Μαθαίνουν από την αρχή την χρήση της ραπτομηχανής, την κοπή γεωμετρικού πατρόν και μαθαίνουν να δημιουργούν υφασμάτινα αντικείμενα από το μηδέν!

Χειροποίητο Κόσμημα: Το μάθημα του κοσμήματος απευθύνεται σε ενήλικες και σε παιδιά. Στο κόσμημα διδάσκονται διάφορες τεχνικές, η χρήση εργαλείων και στοιχείων για την κατασκευή κοσμημάτων. Στα παιδικά τμήματα διδάσκονται τεχνικές προσαρμοσμένες ανάλογα με την ηλικία των παιδιών.

Δημιουργική Απασχόληση: Η δημιουργική απασχόληση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών. Τα παιδιά μαθαίνουν να χρησιμοποιούν την φαντασία τους και να ακονίζουν το μυαλό τους, χρησιμοποιώντας τα χέρια τους μέσω της καλλιτεχνικής διαδικασίας. Φτιάχνουν κατασκευές από πολλά και διάφορα υλικά και έρχονται σε επαφή με το εικαστικό recycling.

Τα μαθήματα διεξάγονται σε κλειστά τμήματα, πραγματοποιούνται μια φορά την εβδομάδα και έχουν διάρκεια 1 ώρα/εβδομάδα για τα παιδιά και 1,5 ώρα/ εβδομάδα για τους ενήλικες.

Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Στα Σύννεφα
Ευαγγελιστρίας 52, Σπάρτη
Βρείτε μας στο Facebook: Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Στα Σύννεφα

Στείλτε μας τις ερωτήσεις σας στο [email protected] ή καλέστε μας στο 2731022060.

Η υπεύθυνη του Εργαστηρίου Κασσωτάκη Ζέτα γεννήθηκε στην Κύπρο και μεγάλωσε στην Κρήτη, ενώ τον τελευταίο χρόνο την κέρδισε η Σπάρτη. Σπούδασε στο τμήμα Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ενώ παράλληλα διαθέτει την ειδική Βεβαίωση Χειροτεχνικής Δεξιότητος του Υπουργείου Πολιτισμού. Έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα εργαστήρια της Αττικής όπως Το σπίρτο, Πέτρα Ψαλίδι Χαρτί, Το σπίτι της χαράς, Δρώ κ.α., καθώς και σε πολλά σχολεία και σχολικούς συλλόγους της Αττικής.