ΛΑΚΩΝΙΑ. Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπιου Παυλόπουλου, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017 στην Παλαιά Βουλή η βράβευση των «Πρώτων εκ των Πρώτων» αποφοίτων Λυκείου από όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο του προγράμματος «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» που έχει καθιερώσει από το 2003 η Eurobank. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.

Με το πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία», η Eurobank επιβραβεύει κάθε χρόνο τους αριστούχους αποφοίτους που συγκέντρωσαν τον μεγαλύτερο αριθμό μορίων πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, σε κάθε ένα από τα 1.750 Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας. Η σχολική περίοδος 2015-2016 ανέδειξε 1.094 αριστεύσαντες από όλη την Ελλάδα. Στα 14 χρόνια ζωής αυτού του θεσμού, η Eurobank έχει βραβεύσει μέχρι σήμερα περισσότερους από 16.000 αριστούχους μαθητές από όλη την Ελλάδα, η μεγάλη πλειοψηφία των οποίων διακρίνονται σήμερα στην οικονομική, ακαδημαϊκή και επιστημονική ζωή της χώρας μας.

Η βράβευση των 58 αριστούχων που αναδείχθηκαν οι άριστοι μεταξύ των αρίστων, έγινε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπιο Παυλόπουλο, τον Πρόεδρο του ΔΣ της Τράπεζας κ. Νικόλαο Καραμούζη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Eurobank κ. Φωκίωνα Καραβία.

Οι 9 Λάκωνες άριστοι λοιπόν είναι οι:

Δημητρόπουλος Δημήτριος του Λεωνίδα

Φλώρου Ιωάννα του Παναγιώτη-Σπύρου

Δρούσια Γιαννούλα του Ιωάννη

Κουλούρης Παντελής του Τριαντάφυλλου

Κοντραφούρη Γαρυφαλιά του Χαραλάμπους

Παπαδοπούλου Παναγιώτα του Δημητρίου

Μπιλλίνης Χαράλαμπος του Αντωνίου

Μάρκος Παναγιώτης του Ηλία

Ανδρώνη Ελένη του Βασιλείου

Τιμητική βράβευση ως Πρώτος των Πρώτων στη Λακωνία και ως ένας από τους 58 Πρώτους των Πρώτων στην Ελλάδα έλαβε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Χαράλαμπος Μπιλλίνης, απόφοιτος του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Βοιών!

Συγχαρητήρια στα παιδιά, τους δασκάλους και τους γονείς τους!