Κηδείες
Δημήτριος Α. Χουπης

Την Πέμπτη 30 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Κοκκινόραχη τελέστηκε η κηδεία του 92χρονου Δημητρίου Α. Χούπη.


Μνημόσυνα
Αικατερίνη Καπετανέα

Το Σάββατο 1 Απριλίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αικατερίνης Καπετανέα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Παναγιώτης, τα παιδιά της Δημήτρης-Κανέλλα, τα εγγόνια και οι λοιποί συγγενείς της.


Ελένη Τσαγκαρούλη
Το Σάββατο 1 Απριλίου στις 08.30 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Κλαδά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ελένης Α. Τσαγκαρούλη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα ανίψια του Νάνσυ Τσαγκαρούλη, Αργύρης-Ρούλα Τσαγκαρούλη, Τάσος-Μαρία Τσαγκαρούλη, Νίκος-Χρυσάνθη Σωτήρα, Αργυρούλα Τσαγκαρούλη, Σταυρούλα Μπουλουγούρα και οι λοιποί συγγενείς της.


Βασιλική Γερόντζου
Το Σάββατο 1 Απριλίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Βασιλικής Γερόντζου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Νέλλη και Νεκτάριος-Βίκυ, τα εγγόνια της Δήμητρα και Ευαγγελία, τα αδέλφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.


Θεόφιλος-Μπίλης Κ. Παυλάκος
Το Σάββατο 1 Απριλίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Θεόφιλου-Μπίλη Κ. Παυλάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μάλτα, τα παιδιά του Κωνσταντίνος-Μαρία, Ιωάννα-Αστέριος και Γεώργιος-Γεωργία, τα εγγόνια του Ιωάννης, Αικατερίνη, Αικατερίνη και Θεόφιλος, τα αδέλφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.


Ευστράτιος Γ. Βλογιαννίτης
Το Σάββατο 1 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Ευστράτιου Γ. Βλογιαννίτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Θεώνη, τα παιδιά του Γεώργιος-Μίνα και Βασιλική-Ιωάννης, τα εγγόνια του Ευστράτιος και Ελευθέριος, ο αδελφός του Άγης και οι λοιποί συγγενείς του.


Παναγιώτης Ν. Τούμπλης
Το Σάββατο 1 Απριλίου στην Ιερά Μονή Αγίων Τεσσαράκοντα στη Σπάρτη στις 08.00 τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Παναγιώτη Τούμπλη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ελένη, τα παιδιά του Νίκος-Ελένη Τούμπλη, Ευαγγελία Βλαχάκη και Αικατερίνη-Παναγιώτης Παυλής, τα αδέλφια του, τα εγγόνια του, τα δισέγγονά του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.


Παναγιώτης Α. Χίος
Το Σάββατο 1 Απριλίου στις 08.30 στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος Σπάρτης τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη Α. Χίου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ελένη, τα παιδιά του Αναστάσιος Π.Χίος και Ερασμία-Μιχάλης Φιλιππόπουλος, τα εγγόνια του Κατερίνα, Σπύρος και Ελένη, τα αδέλφια του Γεώργιος-Παναγιώτα Χίου και Ηλίας-Κική Χίου, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.


Ευαγγελία Μεν. Πηγαδιώτη
Το Σάββατο 1 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ευαγγελίας Μεν. Πηγαδιώτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Μενέλαος, τα παιδιά της Μάκης-Αναστασία Πηγαδιώτη και Κώτσας-Εύη Πηγαδιώτη, τα εγγόνια της Ευαγγελία-Κυριακή-Παναγιώτα και Ευαγγελία-Δήμητρα, τα αδέλφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.


Ιωάννης Ρήγας Πασωμένος
Την Κυριακή 2 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Σπάρτης τελείται Ιερατικό 40ήμερο μνημόσυνο του Ιωάννη Ρήγα Πασωμένου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέλφια του Δημήτριος, Ευάγγελος-Ευσταθία και Κωνσταντίνος-Ασπασία, τα ανίψια του George-Andreas, Αντωνία-Γεώργιος-Παναγιώτα και Νικολέττα-Γεώργιος-Ρεβέκα και οι λοιποί συγγενείς του.


Αδαμαντία Π. Κοκκίνη
Την Κυριακή 2 Απριλίου στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Κονιδίτσας τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Αδαμαντίας Π. Κοκκίνη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Παναγιώτης Κοκκίνης, τα παιδιά της Σπυρίδων-Αναστασία Κοκκίνη, Γεώργιος-Χριστίνα Κοκκίνη, Φώτιος-Ματούλα Κοκκίνη, Βασίλειος-Ντενίζ Κοκκίνη, Γεωργία χήρα Στυλιανού Βοσινάκη και Ιωάννα Κοκκίνη, τα εγγόνια της, τα δισέγγονά της και οι λοιποί συγγενείς της.


Θεόδωρος Π. Οικονομάκης
Την Κυριακή 2 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Θεόδωρου Π. Οικονομάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αναστασία, τα παιδιά του Ελένη, Γιάννης, Μαρία, Βασιλική, Βασίλης-Ευγενία και Παναγιώτα, τα αδέλφια του, τα εγγόνια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.


Ιφιγένεια Δ. Αναγνωστοπούλου
Την Κυριακή 2 Απριλίου στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στην Κονιδίτσα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Ιφιγένειας Δ. Αναγνωστοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Δημοσθένης, τα αδέλφια και οι λοιποί συγγενείς της.


Σταυρούλα Α. Σουμάκη το γένος Παναγιώτη Νικολακάκου
Την Κυριακή 2 Απριλίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Σταυρούλας Α. Σουμάκη το γένος Παναγιώτη Νικολακάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Αθανάσιος, τα παιδιά της, η μητέρα της, τα εγγόνια της, τα αδέλφια της, τα ξαδέλφια και οι λοιποί συγγενείς της.


Μαρία Σ. Γιατρά
Την Κυριακή 2 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Ασύλου Ανιάτων τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Μαρίας Σ. Γιατρά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Παναγιώτης και Μαρία, τα εγγόνια της Ιωάννης, Χριστιάννα και Δημήτριος, τα δισέγγονά της Κωνσταντίνος και Παναγιώτης, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.


Παναγιώτης (Τάκης) Παπαδόπουλος
Την Κυριακή 2 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Προδρόμου στην Αγόριανη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη (Τάκη) Παπαδόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αικατερίνη, τα παιδιά του Κική-Στέλιος, Ιωάννα-Δημήτρης και Χαραλαμπία, τα εγγόνια του και οι λοιποί συγγενείς του.


Χρήστος Πατσιατζης
Την Κυριακή 2 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Αλευρού τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Χρήστου Πατσιατζη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Χριστίνα, τα παιδιά του Αριστοφάνης και Ευαγγελία, τα αδέλφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.


Χρήστος Κατσίγιαννης
Την Κυριακή 2 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής στο Αφυσσού τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Χρήστου Κατσίγιαννη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Παρασκευή, τα παιδιά του Γεώργιος-Μαργαρίτα και Ιωάννης-Παναγιώτα, τα εγγόνια του, η δισέγγονή του, τα αδέλφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

[ Αν επιθυμείτε τη δημοσιοποίηση Κηδείας, Μνημοσύνου, Ευχαριστηρίου, Διευκρίνησης μπορείτε να αποστέλλετε κείμνεο στο info@notospress.gr με την ένδειξη "Έφυγαν"]