ΣΠΑΡΤΗ. Μια εξαιρετική συναυλία αφιερωμένη στον Δάσκαλο διοργάνωσε το Μουσικό Σχολείο Σπάρτης σε συνεργασία με τα Μουσικά Σχολεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου χθες Δευτέρα 3 Απριλίου το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου Σπάρτης στον Κλαδά.

Σε ένα απόγευμα που πλημμύρισε παιδιά και μελωδία, τιμήθηκαν εκπρόσωποι εκπαιδευτικών και ακούστηκαν εκπληκτικά μουσικά σύνολα από τις χορωδίες των Μουσικών Σχολείων που συμμετείχαν.

Κοινή πίστη των συμμετεχόντων και των διοργανωτών είναι πως όλοι οι άνθρωποι, οποιοδήποτε επάγγελμα κι αν κάνουν, θα μπορούσαν να είναι καλύτεροι επαγγελματίες αν είχαν λάβει και μουσική παιδεία. Σημειώθηκε ιδιαίτερα πως ο ρόλος της μουσικής παιδείας στη διαμόρφωση των προσωπικοτήτων είναι εξαιρετικά σημαντικός και πως τα Μουσικά Σχολεία προσφέρουν στους μαθητές τους ό, τι και τα Γενικά Σχολεία με την προσθήκη αυτής της βασικής πτυχής της Παιδείας.

Τα Μουσικά Σχολεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συμμετείχαν στη συναυλία είναι τα Μουσικά Σχολεία Αργολίδας, Καλαμάτας, Κορίνθου, Τρίπολης και Σπάρτης.

Δείτε αύριο περισσότερα video από την εκδήλωση στο notospress.gr.