Έλαβαν πολύ υψηλή βαθμολογία από την κριτική επιτροπή συμμετέχοντας στο 4ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου και στον Μαθητικό διαγωνισμό «Κάν’το να ακουστεί 2017»

ΛΑΚΩΝΙΑ. Οι μαθητές της ΣΤ Τάξης του Δημοτικού Σχολείου Κροκεών σε συνεργασία μα τα Δημοτικά Σχολεία Ξηροκαμπίου και Δαφνίου, συμμετείχαν στο 4ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου και στον Διαγωνισμό «Κάν’το να ακουστεί 2017».

Το Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε στο Ρέθυμνο μεταξύ 16 και 18 Μαρτίου. Από αυτό το Φεστιβάλ και τον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό αναδείχθηκαν τα καλύτερα ραδιοφωνικά μηνύματα αλλά και τραγούδια μεταξύ 225 συμμετοχών από σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας σε Ελλάδα και Κύπρο.
Οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων Κροκεών, Ξηροκαμπίου και Δαφνίου, υπό την καθοδήγηση του μουσικού Μαρίνου Καριοφύλλη διακρίθηκαν για την πολύ υψηλή βαθμολογία που απέσπασαν από την κριτική επιτροπή με το τραγούδι τους «Με τις λέξεις».

Ακούστε το τραγούδι τους που μιλά για την αναγκαία αυτοσυγκράτηση που πρέπει να έχουμε στη σχέση μας με τις λέξεις που καλό είναι να χρησιμοποιούμε μόνο για καλό.

Στίχοι: Οι μαθητές της Στ΄τάξης των Δημοτικών Σχολείων Κροκεών, Ξηροκαμπίου και Δαφνίου και ο εκπαιδευτικός μουσικής Μαρίνος Καριοφύλλης.
Ερμηνεία: Όλοι οι μαθητές της Στ΄ τάξης και των τριών σχολείων.
Φλάουτο: Ευγενία Βρέλλη εκπαιδευτικός στο Δ. Σχ. Ξηροκαμπίου.
Ζωγραφιά: Η μαθήτρια Πάπρη Σέλη.
Μουσική, Διδασκαλία, Ενορχήστρωση, Ηχογράφηση, Επεξεργασία: Μαρίνος Καριοφύλλης.
Η ηχογράφηση πραγματοποιήθηκε στο χώρο των σχολείων.
Σχολικό έτος: 2016-2017

Πληροφορίες: krokeai.gr