ΛΑΚΩΝΙΑ. Το μηνιαίο ταξιδιωτικό περιοδικό κυκλοφορεί για τον μήνα Απρίλιο με εξώφυλλο το Οίτυλο!
Στην περιγραφή του τεύχους αναφέρεται:

«Το επόμενο ταξίδι της άνοιξης θα είναι ένα μοναδικό road trip στην άγρια ομορφιά της Λακωνικής Μάνης!
Στο νέο τεύχος του Icons Travellers σας παίρνουμε μαζί μας σε ένα μοναδικό οδοιπορικό από το Οίτυλο Λακωνική Μάνη μέχρι το Γύθειο και σας αποκαλύπτουμε έναν τόπο που θα λατρέψετε!
Το νέο τεύχος του Icons Travellers κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα και μας ταξιδεύει στα καλύτερα! Αυτό το μήνα φεύγουμε για ένα μοναδικό οδοιπορικό στη #Λακωνική #Μάνη και εξερευνούμε το #Ναύπλιο σε κάθε του γωνιά! Κάνουμε check-in στις καλύτερες διευθύνσεις των #Χανίων και κοιμόμαστε στα πιο όμορφα ξενοδοχεία της #Λίμνης #Πλαστήρα! Ανακαλύπτουμε τις λίμνες της #Ιταλίας και μοιραζόμαστε μαζί σας όλους τους λόγους που αξίζει να πάτε στην #Πορτογαλία! Μπαίνουμε στα πιο καινούρια ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο και απολαμβάνουμε ένα weekend - έκπληξη στο Τελ Αβίβ, το... Μαϊάμι της Ανατολής! Κάνουμε Πάσχα σε 5 αγαπημένα νησιά αλλά και παίρνουμε μια γεύση από τη ρουμελιώτικη παράδοση στη #Λιβαδειά! Ένα τεύχος γεμάτο ταξίδια και τις καλύτερες ιδέες για να τα κάνετε πραγματικότητα! Μην το χάσετε!».

Μάλιστα, η κοινοποίηση του τεύχους που παρουσιάζει ξεχωριστό οδοιπορικό στην πανέμορφη Λακωνική Μάνη συνοδεύεται από το παρακάτω video