ΓΥΘΕΙΟ. Έντονη κινητικότητα υπάρχει σήμερα στο Γύθειο αφού μετά από καταγγελία της Διοίκησης του Ολυμπιακού Γυθείου οι ανακριτικοί υπάλληλοι της Αστυνομίας παίρνουν καταθέσεις από μέλη της διοίκησης και ποδοσφαιριστή προκειμένου η υπόθεση που αφορά στη μειωμένη απόδοση συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών στην κρίσιμη αναμέτρηση με τον Αστέρα Βλαχιώτη ( Κυριακή 23/4 με σκόρ 3-0 υπέρ του Αστέρα) να φθάσει στον Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που θα επιβεβαιωθούν όταν κι εφόσον επιληφθεί και αποφανθεί ο Εισαγγελέας, υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Γυθείου που φέρεται να έχει δεχθεί όχληση για την απόδοσή του στον συγκεκριμένο αγώνα. Την ίδια στιγμή μέλη της Διοίκησης θεωρούν ανεξήγητη την μειωμένη απόδοση συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού. Η πρόεδρος του Σωματείου κ Κολοκοτρώνη συνέστησε ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση σε όλους έως ότου οι αρμόδιοι λειτουργοί θέσουν το θέμα στις πραγματικές του διαστάσεις.

Να σημειωθεί ότι ο Αστέρας με την νίκη αυτή πέτυχε την υψηλότερη βαθμολογία στην Α Κατηγορία και βρέθηκε ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος και την άνοδό του στην Γ’ Εθνική Κατηγορία αν και, τυπικά, εκκρεμούν ακόμη αγώνες με Ένωση Πελλάνας, Μολαικό και Ολυμπιακό Γυθείου.