ΣΠΑΡΤΗ. Με ένα μήνυμα γεμάτο ενθουσιασμό και εμψυχωτικά λόγια συνοδεύουν οι Καρυάτιδες Σπάρτης τα κορίτσια του 1ου ΓΕΛ Σπάρτης στη σημερινή αναμέτρησή τους στον τελικό του Πανελλαδικού Πρωταθλήματος στα Γιάννενα.

Αναλυτικά το μήνυμα έχει ως εξής:
«Συγχαρητήρια στα κορίτσια του 1ου ΓΕΛ ΣΠΑΡΤΗΣ για την σημερινή τους νίκη φθάνοντας για 3η συνεχή χρονιά στον Τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Σχολικών Αγώνων!!!
Από την ημέρα ίδρυσης των ΚΑΡΥΑΤΙΔΩΝ το Γυναίκειο Ποδόσφαιρο του Νομού μας έχει ανέβει επίπεδο καθώς εκπροσωπείται πανάξια και στο Γυναικείο Πρωτάθλημα της Γ Εθνικής Γυναικών αλλά και στα σχολικά Πανελλαδικά Πρωταθλήματα Ποδοσφαίρου! Εκτός από το γεγονός ότι η ομάδα μας κέρδισε φέτος άξια την Άνοδο στη Β Εθνική Κατηγορία Γυναικών, τα 3 τελευταία συνεχή χρόνια η Γυναικεία Ποδοσφαιρική Ομάδα του 1ου ΓΕΛ ΣΠΑΡΤΗΣ της οποίας το 80 % του κορμού της απαρτίζεται από μέλη των ΚΑΡΥΑΤΙΔΩΝ καταφέρνει πάντα να φτάνει στο final four αποκομίζοντας της 3η θέση το 2015, την 2η θέση το 2016 και φέτος και, πιο συγκεκριμένα, αύριο αγωνίζονται στον Τελικό του Πανελλαδικού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στα Ιωάννινα με το Αριστοτέλειο Ίδρυμα στις 10πμ στο Πανηπειρωτικό Στάδιο!!

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία για αύριο και ελπίζουμε να καταφέρουν να κερδίσουν την πρώτη θέση κάνοντας έτσι και το double φέτος!!!».