Είναι νέες, είναι γυναίκες, είναι τολμηρές και ταλαντούχες. Οι Καρυάτιδες πέτυχαν πολλά και τώρα ζητούν τη στήριξη Δήμου, φορέων και επιχειρήσεων για να πάνε παρακάτω. Ακούστε τη συνέντευξη της αρχηγού και του προπονητή της ομάδας στην Εύα Νικολοπούλου στο ραδιόφωνο NOTOS 94.9.

ΣΠΑΡΤΗ. Στην εκπομπή «Καλοί μου άνθρωποι» που επιμελείται και παρουσιάζει η Εύα Νικολοπούλου και μεταδίδεται ζωντανά από το ραδιόφωνο NOTOS 94.9 κάθε Παρασκευή 12.00-13.00, την Παρασκευή 21 Απριλίου βρέθηκε η Ομάδα των Καρυάτιδων Σπάρτης.

Στο στούντιο η αρχηγός, το «κανόνι» της Γ Εθνικής Γιάννα Λαμπράκη και στο τηλέφωνο ο προπονητής της ομάδας Νείλος Καρράς μίλησαν για την προσπάθεια και το όνειρό τους, για την ενωμένη ομάδα, για την «οικογενειακή σχέση» που τους συνδέει, για την άνοδο που τους άξιζε αλλά και για τη δύσκολη σεζόν που τους περιμένει.

Οι Καρυάτιδες έχουν προσπαθήσει πολύ, τώρα όμως, ενόψει της συμμετοχής τους στη Β Εθνική απαιτούνται πολύ περισσότερα από ταλέντο και προσπάθεια. Απαιτούνται πόροι και υποδομές, στοιχεία τα οποία η ομάδα δεν διαθέτει και πρέπει να βρει για να μπορέσει να αγωνιστεί.

Και μπορεί το ανδρικό ποδόσφαιρο να είναι «παραδοσιακά» θελκτικό σε επενδύσεις όμως τα κορίτσια των Καρυάτιδων αξίζουν τη στήριξη όλων μας γιατί πέτυχαν σε λίγο χρόνο και με μοναδικό εφόδιο το ταλέντο και την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο πάρα πολλά. Η στήριξη των λιγοστών επιχειρήσεων που έχουν ως σήμερα είναι πολύτιμη, ανεπαρκής όμως για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Όπως θα τους ακούσετε να λένε, χρειάζονται χορηγούς και πρακτική στήριξη από το Δήμο για να μπορέσουν να συνεχίσουν.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη της Γιάννας Λαμπράκη και του Νείλου Καρρά στο video που ακολουθεί: