ΣΠΑΡΤΗ. Η Παρέμβαση Πολιτών Σπάρτης στη σελίδα που διατηρεί στο facebook αναφέρεται στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων. Αναφέρει ότι «από την 10ετία του '90 αγνοήθηκαν προκλητικά όλες οι σχετικές κοινοτικές οδηγίες και τώρα που οι καμπάνες των προστίμων χτυπούν βαριά και πένθιμα γίνεται το πραγματικό κουλουβάχατο.

Η Περιφέρεια προβάλλει μια ΣΔΙΤ που δεν προχωράει. Για την περιφέρεια φταίει η κυβέρνηση , για την κυβέρνηση φταίει η Περιφέρεια . Οι δήμαρχοι έχουν διασπαστεί σε υποστηρικτές και μη του ΣΔΙΤ . Οι μη υποστηρικτές του ΣΔΙΤ δεν έχουν τις αναγκαίες υποδομές για τοπική διαχείριση οι δε υποστηρικτές κρέμονται μοιρολατρικά στην Περιφέρεια . Δήμαρχοι είναι υπέρ της Περιφέρειας και δήμαρχοι είναι κατά της Περιφέρειας . Η Περιφέρεια είναι κατά κάποιων δημάρχων και υπέρ άλλων . Η Περιφέρεια σχεδιάζει να κλείσει τους σκουπιδότοπους (ΧΑΔΑ) χωρίς όμως να έχει αναπτυχθεί η ΣΔΙΤ ούτε να έχουν τοπικά προγράμματα οι διαφωνούντες δήμοι . Η κυβέρνηση πνιγμένη στη θάλασσα των μνημονίων ποιεί την νήσσαν και ακολουθεί την τακτική του Ποντίου Πιλάτου .

Η απάντηση στο ερώτημα «Ποιος θα πληρώσει τη νύφη;» είναι ξεκάθαρη : Οι δημότες !!!

Ο δήμαρχος Σπάρτης μετά την πρόσφατη υπογραφή από τον κ. Τατούλη της δημοπράτησης για την αποκατάσταση του ΧΑΔΑ Αφυσσού του Δήμου Σπάρτης οφείλει να ενημερώσει αναλυτικά και σε βάθος τους πολίτες του δήμου Σπάρτης για το τι μέλλει γενέσθαι !

Όλα στο φώς !!! Εδώ και τώρα !!!»