Μνημόσυνα
Ευγενία Κορτζή

Την Κυριακή 30 Απριλίου στον Ιερό Ναό Γέννησης της Θεοτόκου στο Καστόρι τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Ευγενίας Κορτζή. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Χρήστος-Χριστίνα Κορτζή, Κατίνα-Γιάννης Βαβαρούτσος και Κική-Μάκης Ρήγος, τα εγγόνια της, τα δισέγγονά της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Κωνσταντίνος Π. Κωνσταντινάκος
Την Κυριακή 30 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίων Ταξιαρχών Λογγάστρας τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Π. Κωνσταντινάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Παναγιώτα, τα παιδιά του, τα εγγόνια του, τα αδέλφια και οι λοιποί συγγενείς του.

Ζιζίκα χήρα Χ. Μηνακάκη
Την Κυριακή 30 Απριλίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ζιζίκας χήρας Χ. Μηνακάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Βασίλης-Λένα και Τίνα, τα εγγόνια της Χριστίνα, Χάρης και Χρήστος, η αδελφή της Αικατερίνη Λυμπερέα, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Σταμάτα Γ. Βουλουμάνου
Την Κυριακή 30 Απριλίου στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στη Γκοριτσά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Σταμάτας Γ. Βουλουμάνου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Αναστασία-Νίκος Μητρούσης, Αγγελική-Ηλίας Γκίκας, Φρειδερίκη-Παναγιώτης Μπατσάκης και Παναγιώτης Βουλουμάνος, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα και οι λοιποί συγγενείς της.

Κωνσταντίνος Ι. Παπαδημητρόπουλος
Την Κυριακή 30 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίων Ταξιαρχών στη Λογγάστρα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Ι. Παπαδημητρόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Χρήστος-Μαρία Παπαδημητροπούλου και Ιωάννης Παπαδημητρόπουλος, τα αδέλφια του Γεώργιος και Ευστράτιος, τα εγγόνια του Λίτσα, Κωστάκης, Δημήτρης και Παναγιώτης, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Σοφία Χ. Αρβανίτη Πουλοκέφαλου
Την Κυριακή 30 Απριλίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Σοφίας Χ. Αρβανίτη Πουλοκέφαλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Κώστας και Δήμητρα, τα αδέλφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Νικόλαος Γ. Γεωργακόπουλος
Την Κυριακή 30 Απριλίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Νικόλαου Γ. Γεωργακόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Σοφία, τα παιδιά του Πολυξένη-Γιώργος Βρομοβρυσιώτης, Γιώργος-Βασιλική Γεωργακοπούλου και Αναστάσιος-Γιάνσα Γεωργακοπούλου, τα αδέλφια του, τα εγγόνια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Αικατερίνη χήρα Βασ. Κερασιώτη
Την Κυριακή 30 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αικατερίνης χήρας Βασ. Κερασιώτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Γεώργιος-Βασιλική Κερασιώτη και Παναγιώτα-Αντώνιος Θεοφιλάκος, τα αδέλφια της, τα εγγόνια της, τα δισέγγονά της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Μηνάς Δημ. Πασσάκος
Την Κυριακή 30 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στη Σπάρτη (νέες εργατικές κατοικίες) τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Μηνά Δημ. Πασσάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Βασιλική, τα αδέλφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.