ΣΠΑΡΤΗ. «Είσαστε πάντα πρώτες για την ομάδα μας γιατί είστε άξιες για την πορεία σας και τις 3 συνεχείς χρονιές!!!Πολλές φορές δεν μετράει μόνο το αποτέλεσμα αλλά και η πορεία για να φθάσεις μέχρι εκεί καθώς και οι εμπειρίες που γνωρίζεις και σε ακολουθούν για πάντα!!!Γυρνάτε πρωταθλήτριες στην καρδιά μας όλα τα κορίτσια και σας ευχόμαστε καλή συνέχεια και στις Πανελλαδικές Εξετάσεις!!!!». Με αυτά επιβράβευσαν οι Καρυάτιδες τα κορίτσια της ομάδας ποδοσφαίρου του 1ου ΓΕΛ Σπάρτης που χθες 26/4 κατέκτησαν τη 2η θέση στους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου.

Η αναμέτρηση με το Αριστοτέλειο στη Θεσσαλονίκη έληξε 3-0 υπέρ της γηπεδούχου που κατέκτησε το Πρωτάθλημα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Θερμά συγχαρητήρια και από το Δήμο Ευρώτα
Την δεύτερη θέση κατέκτησε το 1ο ΓΕΛ Σπάρτης (κορασίδες) στους τελικούς του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου. Πρωταθλήτρια και πάλι η ομάδα του Αριστοτελείου Κολεγίου. Εξαιρετική η πορεία των κοριτσιών του 1ου ΓΕΛ Σπάρτης.
Μαζί με τις ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ αποδεικνύουν την άνοδο του γυναικείου Λακωνικού ποδοσφαίρου!!! Θερμά συγχαρητήρια από τον Δήμο Ευρώτα. [Υπενθυμίζουμε ότι τους περσινούς τελικούς των σχολικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου
είχε φιλοξενήσει με επιτυχία ο Δήμος Ευρώτα με το Ν.Π.Δ.Δ «Νικηφόρος Βρεττάκος»].
Θερμά συγχαρητήρια στο 1ο ΓΕΛ Σπάρτης!!!