ΣΠΑΡΤΗ. Στο κομμωτήριο Hair by Perry & George ξέρουν πως ο γάμος για κάθε γυναίκα είναι μια ξεχωριστή στιγμή! Για να πραγματοποιηθεί το όνειρο κάθε νυφούλας όμως απαιτείται έμπνευση, γνώση και δημιουργία.

Η Πέρρυ, ενόψει της έναρξης της περιόδου των γάμων, καλεί κάθε υποψήφια νύφη σε γνωριμία για να φτιάξουν μαζί το δικό της μοναδικό πλάνο για τα μαλλιά, το χρώμα και το χτένισμα ώστε αυτή η ημέρα να είναι πραγματικά τέλεια!

«Φίλες μου,
Η πιο γαμήλια εποχή του χρόνου ξεκινάει και επιτρέψτε μου να πω κάτι σημαντικό σε όλες τις υποψήφιες νυφούλες:
Ξέρω πολύ καλά πως η καθεμιά σας έχει το δικό της ονειρεμένο σενάριο και έχει σχεδιάσει τα πάντα στο μυαλό της. Φυσικά ΚΑΙ το χτένισμά της. Θέλω να σας πω όμως ΠΟΣΟ σημαντικό είναι να συμπορευτώ με την νύφη όλο αυτό το διάστημα έως το γάμο έτσι ώστε να γνωρίσω καλά το στυλ της, να δω το «χαρακτήρα» των μαλλιών της, να συναποφασίσουμε για το χρώμα, να ψάξουμε ιδέες έτσι ώστε να δημιουργήσουμε, τελικά, το ΤΕΛΕΙΟ! Το Νυφικό χτένισμα είναι δημιουργία και δεν μπορεί να εξαντληθεί σε δυο πρόβες. Γι’ αυτό σας περιμένω για να βγάλουμε ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΛΑΝΟ. Όπως με την γλυκιά Άννα που βλέπετε στις φωτογραφίες...
Πέρρυ»

Hair by Perry & George
Κλεομβρότου 15, Σπάρτη
Τηλέφωνο: 27310 24774